וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבב דגים עם למון גראס, ג'ינג'ר ובצל ירוק

נעם דקרס

7.11.2011 / 11:32

במקום שוב פעם להכין קבב בקר או טלה, נועם דקרס מכין מתכון לקבב דגים עסיסי בניחוחות אסייתים

יח"צ - חד פעמי

חומרים:
600 גרם דג לבן טרי, בורי או דניס, טחון ללא עור או קצוץ ידנית
1 כף למון גראס טרי, קצוץ דק מאוד
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי, מגורד דק
2 גבעולים של בצל ירוק, קצוצים דק
½ כוס נענע ופטרוזיליה, קצוצים דק
½ כפית גרגרי כוסברה טחונים
1 כפית מלח
פלפל לבן
שמן זית

לשיפודים:
גבעולי למון גראס חצויים לאורך

להגשה:
אורז לבן שבושל מראש עם שמן זית ועשבי תיבול


אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל החומרים למעט השמן עד לקבלת מרקם אחיד ומעט דביק.

2. מעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.

3. בעזרת ידיים רטובות מעט, יוצרים קבבונים קטנים בכל צורה שעולה על הדעת. אפשר לשפד על גבעולי למון גראס טרי.

4. מחממים מחבת גריל לחום גבוה ומשמנים במעט שמן זית. צולים את הקבבונים על אש בינונית מכל צדדיהם, דואגים להפוך כל הזמן כדי למנוע את ייבוש הדג, משך הצלייה הוא כארבע דקות סך הכל.

5. מרכיבים את המנה: מניחים על צלחת הגשה אורז לבן עם שמן זית ועשבי תיבול ועליו מניחים את הקבב ומגישים מיד.

צילום, בימוי ועריכה: IVP - בית הפקות מקוון.
הכלים באדיבות ארגל

לעוד מתכונים של קבב דגים
לעוד מתכונים עם למון גראס

  • עוד באותו נושא:
  • קבב
  • דגים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully