וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בישול לכל אירוח: כריך פורטובלו, בזיליקום, עגבניה ואיולי

נועם דקרס

20.11.2011 / 13:09

נשנוש של אחר הצהריים או כפתיחה לארוחה מושקעת. השף נועם דקרס נותן מתכון כשר וצמחוני למתאבן פטריות עם עגבניות

יח"צ - חד פעמי

חומרים:
8 פטריות פורטובלו בינוניות, טריות מאד.
עגבנייה בינונית, אדומה וקשה.
4 עלי בזיליקום טריים
גבעול רוזמרין קטן
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
מלח
פלפל שחור
שמן זית
איולי ביתי (מיונז על בסיס שמן זית ושום)


אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות בגריל עליון.

2. מנקים את הפטריות, מורידים להן את הרגליים. פורסים את העגבניה לפרוסות בעובי של כס"מ.

3. משמנים תבנית אפייה עם נייר אפייה בשמן זית. מניחים על התבנית את העגבניות והפטריות כאשר מחצית מהפטריות הפוכות.

4. מורחים מעט שמן זית, מעט מלח, פלפל שחור. מעט פרמזן על הפרטיות ההפוכות והעגבניות. מפזרים סביב ועל העגבניות רוזמרין טרי.

5. מכניסים לתנור וצולים את הירקות כחמש דקות. מצננים מעט.

6. לבניית המנה: מניחים פטריה הפוכה עם פרמזן, מעליה פרוסת עגבנייה, מעל העגבנייה עלה בזיליקום וכפית נדיבה של איולי. סוגרים עם פטרייה נוספת ולהגיש מיד.

בימוי, צילום ועריכה: IVP - בית הפקה מקוון
כלים באדיבות ארגל

לעוד מתכונים עם פטריית פורטובלו
למתכוני פטריות ממולאות

  • עוד באותו נושא:
  • פטריות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully