וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אבי מפרגן: סוד השניצל המושלם

אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, בשיתוף שמן עץ הזית

4.1.2018 / 10:19

אבי ביטון בחר את המתכון המנצח שלו מהשנה החולפת: הביקור במסעדת קישן באזור השרון יצרה את המתכון הבא שפורט את כל הצעדים להכנת השניצל המושלם

בבושקה הפקות

אחד המקומות המפורסמים ביותר באזור השרון הוא פיצה שבתאי, שהפכה במרוצת השנים לרשת עם סניפים בכפר ויתקין, קיסריה ואבן יהודה. בעלי המקום פתחו השנה מקום נוסף, כצעד הבא בכיבוש קיבתם של תושבי השרון: קישן - ביסטרו פאב כפרי בקיבוץ גבעת חיים איחוד המתמחה באוכל מזרח אירופאי, אשכנזי, גרמני ובלקני. המנה הכי מפורסמת במקום היא השניצל, ואבי ביטון מגיע כדי ללמוד את הסודות והטיפים הקטנים בדרך לשניצל. בהמשך הוא מראה בווידיאו איך בכמה צעדים פשוטים תוכלו להכין בעצמכם את השניצל הביתי המושלם.


קישן, גבעת חיים איחוד. 04-6369720. לא כשר

לעוד אבי מפרגן
המסעדה הרוסית הכי טובה שאתם לא מכירים
הבורקס הכי טוב ברמלה

השניצל המושלם

מתכון מאת: אבי ביטון

שניצל עוף של אבי ביטון. אפיק גבאי,
שניצל עוף של אבי ביטון/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

    • 5יחידותחזה עוף פרפר, פרוס דק לשניצלים
    • שמן קנולה לטיגון
  • לבלילה

    • 2ביצים
    • 1כףמים
    • 1כפיתשום כתוש
    • 1כפיתחרדל
  • לציפוי

    • 1כוספירורי לחם
    • ½כפיתפפריקה
    • מלח
    • פלפל
    • קמח לקימוח
  • להגשה

    • לימון חתוך לפלחים

אופן ההכנה

איך מכינים השניצל המושלם?

  • 1
    דופקים את חזות העוף עם פטיש שניצלים (בעזרת החלק השטוח שלו). השניצלים צריכים להיות דקים, אבל לא יותר מדי.
  • 2
    מערבבים בקערה את הביצים עם מעט מים. מוסיפים חרדל ושום כתוש ומערבבים שוב.
  • 3
    בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים (מלח, פלפל ופפריקה).
  • 4
    מכינים קערה שלישית עם קמח.
  • 5
    בינתיים מחממים במחבת כמות נדיבה של שמן קנולה.
  • 6
    טובלים את חזה העוף בקמח. לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם. מניחים במחבת הלוהטת ומטגנים בשמן משני הצדדים עד להזהבה.
  • 7
    מבצעים את אותן הפעולות עם כל נתחי העוף ומגישים חם.
אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, בשיתוף שמן עץ הזית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully