2 ק"ג גרגרי חומוס שהושרו למשך הלילה (או לפחות 12 שעות)
1 בצל חתוך גס
10 שיני שום
1/2 כוס פטרוזיליה טרייה
1/2 כוס כוסברה טרייה
1 פלפל ירוק חריף ללא גרעינים או כפית פפריקה חריפה
1 כף שומשום
1 כפית כמון
1/2 כפית סודה לשתייה
מלח
פלפל שחור
3 כוסות שמן קנולה "עץ הזית"
הכנה:
1. במטחנת בשר טוחנים את גרגרי החומוס, את הבצל, את השום,
את הפטרוזיליה, את הכוסברה ואת הפלפל החריף.
2. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב.
3. מחממים את השמן במחבת. צרים כדורים קטנים ומטגנים
עד להזהבה.
פלאפל ירוק
31.5.2009 / 12:43