וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פופקורן בטעמים

צ'רלי פדידה

13.11.2011 / 9:23

חומרים:
½ כוס גרעיני תירס "פופקורן"
¼ כוס שמן קנולה


אופן ההכנה:
1. מחממים סיר עם שמן ומוסיפים את גרעיני התירס.

2. מכסים את הסיר, כאשר שומעים שהתירס מתחיל לתפוח, מנערים את הסיר בעודו סגור עם המכסה.

3. מסירים מהאש כעבור 4-5 דקות.

4. מתבלים באחד מהגיוונים הבאים לפי הטעם:


להכנת פופקורן מזרחי:
חומרים:
כפית פפריקה
½ כפית כמון
½ כפית כורכום
¼ כפית מלח
½ כפית אבקת שום


אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את התבלינים ומפזרים על הפופקורן, מנערים בסיר עד להתמזגות הטעמים.


להכנת פופקורן קרמל עם חמאה, סוכר וקינמון:
25 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית קינמון


אופן ההכנה:
1. מביאים את כל המרכיבים לרתיחה, כאשר הסוכר מקבל צבע קרמל זהוב בוזקים אותו על הפופקורן המוכן ומערבבים בכף עץ.


להכנת פופקורן קייג'ון:
1 כפית פפריקה
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון
או כף תערובת תבלין קייג'ון מוכן

1. מערבבים את התבלינים יחד ומפזרים מעל הפופקורן החם. מערבבים היטב.

  • עוד באותו נושא:
  • פופקורן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully