• וואלה! ראשי
  • הפוך לדף הבית
  • שלום אורחקרא דוארפתח תיבת דואר חינם!
  • מזג אוויר
  • מפות
  • קניות
 
טיפ לחג: לביבות
10/12/08 16:43
מאת: שמרית
טיפ לחג: מילוי הסופגניות
10/12/08 16:40
מאת: שמרית
טיפ לחג: טיגון
10/12/08 16:34
מאת: שמרית
טיפ לחג: תפיחת הסופגניות
10/12/08 16:30
מאת: שמרית
טיפ לחג: לישת הבצק
10/12/08 15:49
מאת: שמרית
סגור
סיקור מיוחד סיקור מיוחד חנוכה חם

ספינג' לחנוכה

מאת: שמרית
פייסבוק טוויטר

סופגניה מרוקאית רכה - בלי ריבה, אבל עם סוכר. פשוטה להכנה וטעימה

מתכון מאת סטפן לייק. מרכיבים ל- 35 יחידות:

1 ק"ג קמח
1 שקית שמרית
1 כף שטוחה מלח
¾3 כוסות מים
שמן לטיגון
אבקת סוכר לפיזור

אופן ההכנה:


(פיליפ מיטראי, יחצ) (פיליפ מיטראי, יחצ)

(פיליפ מיטראי, יחצ)

1. מכניסים לתוך קערה קמח, שמרית ומלח ומוסיפים את המים תוך כדי ערבוב. אין צורך במערבל.

2. בעזרת כף, מערבבים היטב (לפחות 5 דקות) עד לקבלת בלילה סמיכה וחלקה.

3. מכסים במגבת ומשהים לתפיחה במקום חמים כשעה. מתקבלת בלילה מאד רכה ותפוחה היטב.

4. בידיים משומנות, נוטלים חופן מהבלילה, יוצרים במרכז חור ומותחים בעדינות לקבלת צורת עיגול גדול. (שימו לב, העיגול אינו אחיד בצורתו מאחר והבצק רך מאד - כמעט נוזלי לאחר התפיחה).

5. מטגנים בשמן עמוק רותח משני הצדדים עד להזהבה. הבצק תופח מאד במהלך הטיגון.

6. בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם.


 

תגובות
הוסף תגובה

צילום תגובה
מאת:
נושא:
  בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
הוספת תגובה
מאת:
נושא:
תוכן:
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
מדור פירסומי