וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טיפ לחג: לביבות

10.12.2008 / 16:43

הגיע הזמן לעשות כבוד גם ללביבות של חנוכה. קבלו כמה עצות-זהב

סטפן לייק, שף-קונדיטור של חברת שמרית, ממליץ:

* חשוב לסנן היטב את תפוחי האדמה/ בצל/ קישואים לאחר הגירוד בפומפיה.

* לביבות יוצאות יפות יותר כשמגרדים את תפוחי האדמה על פומפיה גסה ולא דקה.

* רצוי להוסיף לבלילה מעט קורנפלור – זה מחזק את הלביבה ומונע התפרקותה תוך כדי טיגון.

* כאשר מטגנים את הלביבות עדיף למרוח חמאה על המחבת החמה, במקום שמן. החמאה מעבירה טעם עדין של אגוזי לוז ומוסיפה ארומה מיוחדת ללביבה

* לשדרוג הלביבה, מומלץ להוסיף לבלילה גבינה קשה ומתוקה כמו טוב-טעם או גבינה מלוחה בסגנון בולגרית, מפוררת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully