• וואלה! ראשי
  • הפוך לדף הבית
  • שלום אורחקרא דוארפתח תיבת דואר חינם!
  • מזג אוויר
  • מפות
  • קניות
 
היינות המומלצים של וואלה! לפסח 2014
8/04/14 12:56
מאת: אבי אפרתי, מערכת וואלה!
השתיין: פותחנים לוהטים
8/04/14 8:32
מאת: יונתן ברנשטיין, מערכת וואלה!
סודות מהבקבוק:  איך בוחרים יין לפסח?
6/04/14 9:56
מאת: מערכת וואלה!
3 יקבים גדולים:  תבור, רקנאטי והרי גליל
2/04/14 16:12
מאת: אבי אפרתי, מערכת וואלה!
סגור
יין ואלכוהול

בקבוק תבערה

מאת: מערכת וואלה!
פייסבוק טוויטר

בל"ג בעומר הכל נדלק - 8 מתכונים לקוקטיילי פלמבה: להצית ולדפוק בשוט אחד, תוך כדי בעירה. זהירות על הריסים

B52


מתכון של עידו עומר מהלילה דאנס בר.

חומרים:
20 cc קלואה
20 cc אייריש קרים
20 cc קווארנטרו

אופן הכנה:
מוזגים לכוס קורדיאל בשכבות- קלואה, אייריש קרים ובסוף קוואנטרו. מבעירים את הכוס ושותים בעזרת קשית.

פמפקין פאי


מתכון של חן נאור מהבלום בר.

חומרים:
20 cc אייריש קרים
20 cc קלואה
20 cc טקילה
דש קינמון

אופן הכנה:
מוזגים לשוט שכבות: כשבתחתית השוט קלואה, באמצע אייריש קרים ומעל טקילה. מדליקים את השוט ובזמן הבערה בוזקים מעט קינמון. השוט מקבל טעם של עוגה.

פליימינג למבורגיני


כדאי לשתות אותו במהירות, דרך קש, בעודו בוער. משכר מאוד. מתכון של הבאגסי ביסטרו בר.

חומרים:
60 cc סמבוקה
30 cc קלואה
60 cc קורסאו כחול
60 cc אייריש קרים

אופן הכנה:
מוזגים את הקלואה והסמבוקה בכוס מרטיני. את הקורסאו והאייריש קרים מגישים בשני שוטים בנפרד. מבעירים את כוס המרטיני ותוך כדי שופכים את השוטים פנימה.

בנגקוק באזזז


מתכון של איציק אסייג, בית תאילנדי.

חומרים:
30 cc אייריש קרים
30 cc מייקונג (ויסקי אורז תאילנדי)

אופן הכנה:
שוט של שכבות כשבתחתית השוט האייריש קרים ומעל הרום. מדליקים את השוט, מכבים ושותים.

תותיס


מתכון של רועי הראל מהמארי רסטו בר.

חומרים:
10 CC מונין תות
30 CC בייליס
20 CC גראנד מרנייר

אופן הכנה:
מוזגים בשכבות לפי הסדר, מדליקים ושותים עם קש בשוט.

מולוטוב


מתכון של אהוד רוזנר ממסעדת מיטבר.

חומרים:
30 cc שרטרז ירוק
30 cc פורט

אופן הכנה:
שוט של שכבות. בתחתית השרטרז ומעל הפורט. מדליקים לכמה שניות לחימום ושותים במכה.

רוסי בוער


מתכון של אוהד קניג מסעדת Mama's Meatballs

חומרים:
20 CC קלואה
20 CC אייריש קרים
20 CC וודקה
נגיעה של רום חזק

אופן הכנה:
מוזגים בשכבות לפי הסדר. מדליקים ושותים עם קש.

להבה


קוקטייל חריף וחזק מאוד של 120 CC אלכוהול שיגרום לראש שלכם להסתובב כמו סביבון. מתכון של אורי לוי, אינגריד רסטו בר.

חומרים:
30 cc אפטרשוק
30 cc ספייסי רום
30 cc טריפל סק
30 cc רום

אופן הכנה:
משקשקים את כל הרכיבים יחדיו בשייקר ומוזגים לכוס קוקטייל ומדליקים. שותים עם קשית בזהירות כשהאש עדיין בוערת.


 

תגובות
הוסף תגובה

צילום תגובה
מאת:
נושא:
  בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
הוספת תגובה
מאת:
נושא:
תוכן:
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
מדור פירסומי