• וואלה! ראשי
  • הפוך לדף הבית
  • שלום אורחקרא דוארפתח תיבת דואר חינם!
  • מזג אוויר
  • מפות
  • קניות
 

חיפוש מתכונים

מתכון לקיש בטטה

הוסף תגובה
פייסבוק טוויטר
חצי שעה פלוס מינוס
צמחוני
דרגת קושי בינונית
מתכון גולשים מאת: גבריאלה
כשר
 
דירוג הגולשים:
(3.4/5) 15
דרגו:
(1-גרוע 5-ענק)

מצרכים לקיש בטטה

  • לבצק:
  • 300 גר קמח רגיל
  • 200 גר חמאה
  • 1 שמנת חמוצה
  • למלית:
  • 2 ביצים
  • 1 שמנת לקצפת (בלי להמתיק!!!)
  • 50 גר גבינת רוקפור
  • 50 גר גבינת עיזים
  • 100 גר קשקבל
  • 2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לפרוסות דקות
  • מלח,פלפל,אגוז מוסקט- לפי הטעם

קיש בטטה - אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום 180 מעלות.

2. מכינים את הבצק: מניחים את כל החומרים במערבל מזון, מפעילים עד שכל החומרים מתגבשים לכדור, מוציאים ומניחים במקרר למשך חצי שעה.

3. מכינים את המלית: מניחים את כל החומרים יחד בקערה ומערבבים היטב, הגבינות צריכות להיות בגושים קטנטנים.

4. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו על משטח מקומח לעובי של קצת פחות מחצי סנטימטר.

5. מניחים בתבנית 26, מוסיפים פנימה את המלית עד לכיסוי כמעט מלא.מכניסים לתנות שחומם מראש עד כאשר הקיש מגובש והחלק העליון זהוב.
מחשבוני המרה:
נפחים
משקלים
טמפרטורה
F
C

שם הנמען:
שלח ל- e-mail:
שם השולח:
e-mail השולח:
הערות:

 

תגובות
הוסף תגובה

צילום תגובה
מאת:
נושא:
  בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
הוספת תגובה
מאת:
נושא:
תוכן:
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
מדור פירסומי