• וואלה! ראשי
  • הפוך לדף הבית
  • שלום אורחקרא דוארפתח תיבת דואר חינם!
  • מזג אוויר
  • מפות
  • קניות
 

חיפוש מתכונים

מתכון לאטריות אורז מוקפצות עם סויה וירקות

פייסבוק טוויטר
מאת: לילוש, וואלה!
קל להכנה חצי שעה פלוס מינוס צמחוני
כשר
מתכון של חברת "אלסקה"
 
דירוג הגולשים:
(3.4/5) 64
דרגו:
(1-גרוע 5-ענק)

מצרכים לאטריות אורז מוקפצות עם סויה וירקות

  • הסויה בצורות עשירה מאוד באומגה 3. מנה בריאותית, דיאטטית צבעונית וקלה להכנה.
  • חומרים ל 4-6 מנות:
  • חבילת מקלוני אורז של מאסו מאסו מבושלות ע"פ הוראות היצרן
  • 6 כפות רוטב סויה של מאסו מאסו
  • סויה בצורות לפי בחירה של אלסקה
  • 1/2 כוס סומסום קלוי
  • פלפלים בשלושה צבעים מנוקים מגרעינים וחתוכים לרצועות דקות (ג'וליאנים)
  • כוס נבטים
  • זוקיני חתוך לרצועות דקות (ג'וליאנים)
  • בצל קצוץ גס
  • 1/2 כרוב קצוץ גס
  • 6 כפות שמן סומסום של אלסקה

אטריות אורז מוקפצות עם סויה וירקות - אופן ההכנה

1. מחממים בווק את שמן הסומסום, מוסיפים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הסויה בצורות מקפיצים או מערבבים.

2. לאחר דקה מוסיפים את הפלפלים הכרוב, הנבטים, הזוקיני, את מקלוני האורז, מבשלים תוך כדי ערבוב בערך 2-3 דקות עד שמקלוני האורז חמים.

3. מוסיפים 1/4 כוס סומסום קלוי מערבבים לדקה נוספת, מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים בסומסום הנותר.
מחשבוני המרה:
נפחים
משקלים
טמפרטורה
F
C

שם הנמען:
שלח ל- e-mail:
שם השולח:
e-mail השולח:
הערות:
מדור פירסומי