• וואלה! ראשי
  • הפוך לדף הבית
  • שלום אורחקרא דוארפתח תיבת דואר חינם!
  • מזג אוויר
  • מפות
  • קניות
 

חיפוש מתכונים

מתכון לדלעת צלויה בסילאן, תימין, צ’ילי וקצת ערמונים

הוסף תגובה
פייסבוק טוויטר
בערך שעה
צמחוני
קל להכנה
השילוב הגאוני בין דלעת, סילאן, תימין וכוכבי אניס הוא חותם מובהק ומקורי של המטבח הישראלי החדש
מאת: אבי שטייניץ, על השולחן
כשר
 
דירוג הגולשים:
(3.4/5) 8
דרגו:
(1-גרוע 5-ענק)

מצרכים לדלעת צלויה בסילאן, תימין, צ’ילי וקצת ערמונים

  • ל-8 מנות:
  • 1 ק”ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 3 ס”מ
  • 1/3 כוס סילאן
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 פלפל צ’ילי אדום טרי פרוס לטבעות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 6 ענפי תימין
  • 3 מקלות קינמון
  • 3 כוכבי אניס
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי
  • 150 גרם ערמונים קלופים ארוזים

דלעת צלויה בסילאן, תימין, צ’ילי וקצת ערמונים - אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מערבבים את כל החומרים מלבד הערמונים בתבנית ואופים כ-30 דקות.

3. מוסיפים את הערמונים, מזגגים אותם בנוזלי הצלייה שבתבנית ואופים 10-5 דקות נוספות, עד שהדלעת שחומה ומקורמלת.
מחשבוני המרה:
נפחים
משקלים
טמפרטורה
F
C

שם הנמען:
שלח ל- e-mail:
שם השולח:
e-mail השולח:
הערות:

 

תגובות
הוסף תגובה

צילום תגובה
מאת:
נושא:
  בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
הוספת תגובה
מאת:
נושא:
תוכן:
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
מדור פירסומי