• וואלה! ראשי
  • הפוך לדף הבית
  • שלום אורחקרא דוארפתח תיבת דואר חינם!
  • מזג אוויר
  • מפות
  • קניות
 

חיפוש מתכונים

מתכון לאלפחורס

הוסף תגובה
פייסבוק טוויטר
בערך שעה
צמחוני
דרגת קושי בינונית
גלגלי סנדוויץ' ארגנטינאים ממולאים בריבת חלב ומצופים בקוקוס. מתכון של מאפיית ליליות בייקרי בתל אביב.
מאת: ויוה
כשר
 
דירוג הגולשים:
(3.3/5) 7
דרגו:
(1-גרוע 5-ענק)

מצרכים לאלפחורס

  • 400 ג' חמאה
  • כוס סוכר
  • 2 יחידות ביצים גדולות
  • כוס וחצי קמח
  • 2 כוסות קורנפלור
  • חבילה אבקת אפייה
  • 100 גרם קוקוס קלוי

אלפחורס - אופן ההכנה

1. מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר עם גיטרה.

2. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב היטב עם המיקסר.

3. מערבבים הכל ביחד עם קמח, קורנפלור ואבקת האפייה עד שנהיה בצק אחיד.

4. את התערובת שמים בקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

5. מוציאים מקירור ומרדדים לעובי של 5 מ"מ.

6. קורצים עיגולים בעזרת כוס - בעלת קוטר 3 ס"מ.

7. מסדרים על מגש ואופים בחום של 160 מעלות כ 10-12 דקות.

8. מצננים את הבצק האפוי בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.

9. ממלאים ריבת חלב על חצי מהעיגולים וסוגרים לצורת סנדוויץ עם המחצית השנייה של העיגולים.

10. מגלגלים בקוקוס קלוי ומגישים.
מחשבוני המרה:
נפחים
משקלים
טמפרטורה
F
C

שם הנמען:
שלח ל- e-mail:
שם השולח:
e-mail השולח:
הערות:

 

תגובות
הוסף תגובה

צילום תגובה
מאת:
נושא:
  בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
הוספת תגובה
מאת:
נושא:
תוכן:
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
מדור פירסומי