• וואלה! ראשי
  • הפוך לדף הבית
  • שלום אורחקרא דוארפתח תיבת דואר חינם!
  • מזג אוויר
  • מפות
  • קניות
 

חיפוש מתכונים

מתכון לבראוניז שוקולד

הוסף תגובה
פייסבוק טוויטר
חצי שעה פלוס מינוס
צמחוני
קל להכנה
בראוניז שוקולד עם מראה מגרה של שבבי אגוזים וליקר פרנג’ליקו שתוסס בפנים. מתכון של לירן גראודה, שף נפוליאון פטיסרי, מתחם השף ניר צוק
מאת: וואלה!
כשר
 
דירוג הגולשים:
(3.5/5) 130
דרגו:
(1-גרוע 5-ענק)

מצרכים לבראוניז שוקולד

  • תבנית מלבנית בגודל של 20X30 סנטימטר או תבנית עגולה בקוטר של 26 סנטימטר
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד מריר 65 % קקאו ומעלה
  • ½ כוס ועוד 2 כפות (160 גרם) סוכר
  • 2 ביצים
  • כפית ליקר פרנג'ליקו
  • ¾ כוס קמח
  • 1 כף (20 גרם) קקאו
  • קורט מלח
  • 50 גרם אגוזי מלך או לוז או פקאן

בראוניז שוקולד - אופן ההכנה

1. ממיסים חמאה ושוקולד על בן מארי (סיר ובתוכו מים רותחים), מוסיפים 4 כפות סוכר עד להמסה.

2. בנפרד מקציפים את הביצים עם שארית הסוכר.

3. מאחדים את המסות, מוסיפים כפית ליקר פרנג'ליקו וקורט מלח.

4. מקפלים את הקמח והקקאו לתוך המסה ומעבירים לתבנית.

5. מפזרים מעל התבנית לקישוט: 50 גרם אגוזי מלך, לוז או פקאן.

6. אופים במשך 12-14 דקות בחום של 180 מעלות.
מחשבוני המרה:
נפחים
משקלים
טמפרטורה
F
C

שם הנמען:
שלח ל- e-mail:
שם השולח:
e-mail השולח:
הערות:

 

תגובות
הוסף תגובה

צילום תגובה
מאת:
נושא:
  בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
הוספת תגובה
מאת:
נושא:
תוכן:
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
מדור פירסומי