חורף מתוק: קרם ברולה בקלי קלות
השם קרם ברולה מרתיע לא מעט בשלנים אבל הקונדיטורית מירי ארזי מוכיחה שלהכין בבית קינוח צרפתי מרשים עם קראסט מסוכר, זה עניין פשוט מאד
השם קרם ברולה מרתיע לא מעט בשלנים אבל הקונדיטורית מירי ארזי מוכיחה שלהכין בבית קינוח צרפתי מרשים עם קראסט מסוכר, זה עניין פשוט מאד
אבי ביטון משתמש בכל הפירות היבשים שנקנו לחג ואופה עוגת ט"ו בשבט בחושה פשוטה וממכרת שאפשר להכין בקלי קלות תוך דקות ספורות
ערימת עוגיות קטנות וממזריות עם מרקם מענג בניחוח חמאה ושקדים מירי ארזי מגישה קינוח פיננסייר צרפתי
ארז קומרובסקי לוקח 5 מוצרים שיש לכל אחד בבית ומתקתק מהם לחמניות סקונס מהירות ואווריריות עם עשבים וגבינה. כעת נותר להוסיף חמאה וריבה, למזוג תה ולדמיין שאתם בלונדון
אוכל טבעוני כבר נכנס למיינסטרים אבל קינוחים בלי חלב וביצים עדיין מייצרים אנטגוניזם. לא עוד - תכירו את בייק בייקרי, קונדיטוריה טבעונית חדשה שתשנה את כל מה שחשבתם על עוגות טבעוניות
מירי ארזי מואסת בחורף ומציעה לכם להפעיל את המזגן על שיא החום ולהכין גלידוניות קינוח פרווה קטנטן ומשגע שיתחסל במהירות
כוס התה של החורף לא עושה את העבודה בלי עוגה טובה ליד שתוסיף מתיקות. הקונדיטורית מירי ארזי מכינה עוגת שיש מפנקת עם גבינה ותחתית פירורית
מדור הג'אנק משתולל עם מזווה המתוקים ומכין דפלינגס מבצק עלים במילוי שוקולד, חמאה, גלידה, בננות וספרייט. כן, קראתם נכון, גם ספרייט
בפתח השנה החדשה לא דופקים חשבון, גם לא לעוגות. הקונדיטורית מירי ארזי מכינה פצצת מוס אגוזים מרשימה וחמאתית עם בצק פריך וניחוחות של קפה
מירב שיינר מספרת על ההשראה שמצאה בשף קונדיטור האוסטרלי פייריק בויאר. התוצאה: עוגיות שיבולת שועל גאוניות בסגנון אנזאק הישר מהיבשת הרחוקה