ניחוח עוגה: פירושקי עם בשר
גם אם אין לכם קשר גיאוגרפי או תרבותי למנה הזאת, לסוף שבוע גשום ממליצה מירב שיינר לאפות כיסוני פירושקי עם בשר - 'כריות' רכות, וחמות לחורף נוסטלגי
גם אם אין לכם קשר גיאוגרפי או תרבותי למנה הזאת, לסוף שבוע גשום ממליצה מירב שיינר לאפות כיסוני פירושקי עם בשר - 'כריות' רכות, וחמות לחורף נוסטלגי
המתכון הזה משלב בין הבייגלה הירושלמי לבין הגירסה של עכו. מיכל בוטון מכינה מקלות בייגלה משובצים שמן זית וזעתר שלא תוכלו להפסיק לנשנש
בספרה החדש של רינה רוסנר שלל מתכונים הסופגים השראה מפרשת השבוע. קבלו 3 קינוחים מתוכו: עוגת מערת שוקולד, עוגיות כוכבים, ועוגת מכתש
מיכל בוטון מנצלת את ימי הסתיו לאפיית הנשנוש המושלם: פרחי שמרים מלוחים עם פסטו ופרמזן, שיוצאים מהתנור חמים וחמאתיים
בין אם המקור שלהן הוא סורי, לבנוני או טורקי העוגיות האלה בגדר נשנוש חובה לליווי כוס התה הסתווית שלכם. מירב שיינר מכינה עוגיות בארזאק משובצות שומשום, פיסטוק ודבש
לא עוד עוגת שוקולד של מסיבת גן. הקונדיטורית מיכל בוטון אופה עוגה של גדולים בשל המליחות, חמיצות והארומתיות שלה, עטופה בקרם חמצמץ
הסתיו כבר כאן ומירב שיינר מתרגשת לאפות לאורחים לחם ממולא בשלל הפתעות - אנטיפסטי, עגבניות מיובשות, גבינות ותבלינים
מאפה שאפשר למלא במגוון מילויים ולהגיש לאורחים בצורה אסתטית במיוחד. בסוכה של מיקי שמו
עוגה שוקולדית בחושה ומהירה לחג, שמשודרגת באמצעות יין מרסלה. בסוכה של מיקי שמו
עוגות אישיות קטנות ומפתיעות, בניחוח שמן זית ותפוז ובעיטור עדין של פירות יער. בסוכה של מיקי שמו
למה שלא תפנקו את האושפיזין בקרקרים בריאים, מזינים וקלים להכנה? בסוכה של מיקי שמו
מירב שיינר מכינה ליום כיפור קלאסיקה אירופאית יהודית עוגיות קמיש, לחם שקדים פרוס שמזכיר מאוד את הביסקוטי ומושלם לביס הראשון שאחרי הצום