האחות המתוקה של הלחם: עוגת קוזונק
עוגת הקוזונק המפוארת נולדה כשניסו לשפר את הלחם היומיומי למאפה חגיגי עם סוכר ופירות יבשים. סיפורה של עוגת השמרים החמאתית שמככבת בתקופת החגים האירופית
עוגת הקוזונק המפוארת נולדה כשניסו לשפר את הלחם היומיומי למאפה חגיגי עם סוכר ופירות יבשים. סיפורה של עוגת השמרים החמאתית שמככבת בתקופת החגים האירופית
עם קצת השקעה תוכלו לייצר מנה מתוקה כמו של קונדיטוריה:הקונדיטורית מירי ארזי ממתוקה מלמדת להכין קינוח שכבות שוקולד נוגט ומוס, שמספק התרגשות בכל ביס
עונת החגים האירופאית מביאה אתה גשם של עוגות חג חורפיות . מירב שיינר אופה קיצור דרך לעוגת הפאנטונה - איטלקית גבוהה ובחושה
למי שחושק במנה נוסטלגית לסוף השבוע הקרוב, מכינה הקונדיטורית מירי ארזי עוגת קצף נוגט ואגוזים מעוצבת, מעוטרת בנשיקות מרנג עדינות
לא צריך להסתבך עם שמרים כדי להשיג סופגניות טעימות. מירי ארזי מטגנת בקלי קלות כדורי בצק קטנים וטעימים מבצק גבינה קליל לפי המתכון הרומני של אבא
פונדנט שוקולד הוא קינוח מושלם לכל סיטואציה, בין היתר כי אפשר להכין אותו מראש, להקפיא ורק להכניס לתנור עם בוא האורחים. הקונדיטורית מירי ארזי מכינה קינוח שוקולד קלאסי במילוי הפתעה
אם יש לכם עוגת בבקה שמרים בתנור - סימן שבא החורף. מתכון למאפה הנצחי שקשה לסרב לו
העוגה הזאת נועדה בדיוק כדי הרשים את האורחים עם שכבות של בישקוטים וטעמים עזים של קפה
שזופים וצבעוניים - מתכון לבראוניס שחומים שילדים אוהבים במיוחד, מקושטים בכדורי שוקולד צבעוניים
עוגת גבינה ודובדבנים מתוקה שתנעים לכם את החורף