ניחוח עוגה: לחם אוסטרלי בלי התפחה
לישה קצרה במיקסר בלי התפחה ויש לכם כיכר לחם משגעת. מירב שיינר אופה בזריזות נאגלה אחרונה לפני פסח כמחווה למנת נוודים אוסטרלית
לישה קצרה במיקסר בלי התפחה ויש לכם כיכר לחם משגעת. מירב שיינר אופה בזריזות נאגלה אחרונה לפני פסח כמחווה למנת נוודים אוסטרלית
קינוח חגיגי של פסח דורש שלוש משימות לא פשוטות: להיות פרווה, חגיגי, ובלי קמח. ברולדין מראים לכם שאפשר לעמוד במשימה ואופים עוגות שישאירו את האורחים פעורי פה
בעוד שבועיים נתכנס כולנו סביב שולחן החג ונאכל את הלחם השטוח המסורתי של החג, שהוא המצות. הזדמנות מצוינת להכיר לחמים מהזן השטוח מרחבי העולם
כעכים מסורתיים מתובלים בציפוי שומשום, שלא יצליחו להישאר זמן רב בצנצנת העוגיות. אורלי פלאי מארחת את מיקי שמו לאפייה משותפת מתוך הספר "אוצר העוגיות"
הוא נולד בתקופת הצנע ושמו הוא ראשי תיבות של שלושת מרכיביו הנגישים. מדריך אפייה לבצק השק"מ ומתכונים בשלוש דרגות קושי לעוגה, עוגיות ואמפנדס
המאכל שבעבר היה הפינוק של העניים והפך לסמל המטבח הבריא מקבל השבוע טוויסט מירב שיינר אופה מאפינס גזר אישיים עם טחינה ושמן זית
קטנות, מתוקות, ממולאות בקרם ומכוסות ברוטב שוקולד סמיך, פחזניות הן התגלמות האושר. עז תלם מספר איך הגיעו לנו לשולחן
הבצק פריך הוא בסיס נהדר לאירוח חגיגי. שכולל לא רק אוזני המן זיו מנשה ממסעדת הקיטשן מרקט אופה הנשנושים לאירוח פורימי
שנים אחרי עלייתה ארצה עוד נהגה סבתה של מירב שיינר לאפות לפורים עוגת רולדה דמויית עץ בוק, במילוי מרציפן ושזיפים. זכרונות מתוקים מבוקובינה
לחגיגת פורים טבעונית מכינה הקונדיטורית יוספה בן כהן ממאפיית הקישרייה אוזני המן ממזריות וקראנצ'יות מבצק פריך
חג המסיכות הוא גם יום חג עבור השילוב המנצח של של תמרים ואגוזים. שלושה מתכונים לעוגיות מהירות למשלוח המנות שלכם, באדיבות קונדיטוריית לחם יין
כדי להמתיק את משלוח המנות כראוי אופה אורלי פלאי בקלי קלות צמת בצק עלים חגיגית. בתוכה, מסתתרת מלית מתוקה של שקדים ומרציפן , שעושה כבוד למסורת