בנפתולי הבאזז: הקינוחים ההיברידיים משגעים את ארה"ב
טאוני, סקאפין וקרייגל, אלה רק חלק מהקינוחים שמנסים להתחרות בקרונאט ולייצר באזז. אז למה בכלל לעמוד שעות בתור בשביל לאכול מאפה, מתי זה יתפוס בישראל ומי הם היורשים הפוטנציאליים לקרונאט?
טאוני, סקאפין וקרייגל, אלה רק חלק מהקינוחים שמנסים להתחרות בקרונאט ולייצר באזז. אז למה בכלל לעמוד שעות בתור בשביל לאכול מאפה, מתי זה יתפוס בישראל ומי הם היורשים הפוטנציאליים לקרונאט?
מירב שיינר -דנצ'נקו שמחה לחזור לשיגרה אחרי כל המצות, ומציעה לכם לחזור לדיאטה מבלי לוותר על התענוג שבעוגה: עוגת ירקות בחושה, לחה ואוורירית משובצת באגוזים
מי לא מכיר את המחזה הבא: מיד אחרי פסח מתמלא המזווה בקופסאות מצה חצי ריקות. מיקי שמו מציע להשתמש בשאריות המצה כדי להכין מאפים אלגנטיים במיוחד
הגיע הזמן הזה בשנה שבו מתיידדים עם קמחים כשרים לחג. ערן שוורצברד מלמד אתכם להכין קינוחים משגעים עם קמח שקדים, שיגרמו לכם לשכוח את קמח החיטה
פסח הוא רק תירוץ להשתעשע עם מרציפן ועם שוקולד כאחת, לשים את הדיאטה עמוק במגירה וליהנות מחוויה מתוקה. מירב שיינר מתענגת על ממתקי חג נפלאים שיאפשרו לכם להרגיש שוקולטיירים ליום אחד
לשולחן חג עם אפיל של ויטרינה מפתה של קונדיטוריה, קבלו 3 קינוחים מפילים ממאפיית הבייקרי בת"א: עוגיות שקדים מהירות בלי קמח, מרקיז שוקולד עשיר ודקואז פיסטוק ותותים מפיל
מירב שיינר מתגעגעת לליל הסדר לצד סבא, בו מעולם לא הוגשה עוגה ומכינהעוגת שכבות קלה, יפה וחגיגית בלי אפייה, בגרסה חלבית ובגירסת פרווה
גם בלי קמח חיטה, אפשר לייצר אין סוף קינוחים מרשימים לפסח. הקונדיטורית אפרת ליבפרוינד מציעה אופציות כשרות ומפתות לשולחן החג מתוך ספרה "מגישה פסח"
נוסטלגיה מתוקה בטעם שוקולד, בגירסה ביתית ובריאה יותר - קבלו את הערגליות, עוגיות פרווה קטנות וממזריות שסוגרת פינה בכל שעה נתונה