טיפים לאפיית עוגות טבעוניות, ויש גם מתכון
טבעונים, כך תשרדו את שבועות: זיו סנדלר מהקונדיטוריה הטבעונית סידס מסביר כיצד ממירים מתכון רגיל לטבעוני, ומקנח בבונוס - עוגת מוס גבינה טבעונית, ללא תוספת סוכר או קמח
טבעונים, כך תשרדו את שבועות: זיו סנדלר מהקונדיטוריה הטבעונית סידס מסביר כיצד ממירים מתכון רגיל לטבעוני, ומקנח בבונוס - עוגת מוס גבינה טבעונית, ללא תוספת סוכר או קמח
הן פריכות, שבריריות, ובעיקר תענוג אמיתי למלא איתן את קופסאת העוגיות ולשלוף ליד הקפה. מירב שיינר אופה עוגיות שפריץ קקאו ומצפה בשוקולד לבן מעוטר בשברי פולי קקאו
מתגעגעים לטעם המעושן והמתקתק של בצלים במדורה, אבל הדבר האחרון שמתחשק לכם הוא לצאת החוצה? השפיות ממסעדת רינה ואליס מציעות לכם את הפתרון המושלם
לפני שהפך להיות השף של מסעדת אריא, לגיא גמזו היה דוכן בורקסים לא הרחק מהמסעדה היום. זה היה רק עניין של זמן עד שהגענו אליו הביתה שילמד אותנו את הקסם, והופתענו לגלות עד כמה פשוט להכין אפילו את הבצק לבד בבית
יש טעמים שלוקחים אותנו בבת אחת אל העבר. מירב שיינר נזכרת ברגעי האושר של ילדותה עם מאפה עגול ומושלם של בצק עלים הנכרך מעל מילוי עשיר של פטריות וגבינות ומנקדת אותו בזרעי שומשום זהובים
נחשף הסוד השמור: הצלחנו לשים את היד על המתכון של רשת קפה לנדוור לעוגת שוקולד מושחתת במיוחד וללא גלוטן. בעינינו, זהו החטא המושלם
מירב שיינר נזכרת ביום ההולדת של סבה, זה שחגג לכבוד הולדתו השניה אחרי שחרורו ממחנה הריכוז- עם עוגת לקח, ליקר ושירים ישראלים. לכבודו היא מכינה מאפינס שיש שוקו - תפוזים בטעם ארצישראלי
אנחנו לא מצליחים להירגע מהעובדה שפסח נגמר ואפשר לאכול שוב בצק אמיתי. קבוצת המסעדות רוסטיקו לא מסתפקת רק בבצק, וחושפת לנו את המתכון לאחד הקינוחים היותר שווים שלה: מאפה בצק עם נוטלה ומסקרפונה
אחרי שבוע נטול חמץ, רצנו להתנחם במאפים מתוך ספרו החדש של ארז קומורובסקי. הפעם בלי שמרים ובלי התפחות, זכינו במתכונים ללחם רוזמרין ושום אפוי, עוגת בננה בחושה בציפוי טופי ופנקייק מושלם על טהרת השוקולד