ביס של אושר: טארט שוקולד עם תחתית קראנצ'ית
במדור השחיתות השבועי משתלבת תחתית קראנצ'ית מלוחה של חמאה ובייגלה עם מילוי שוקולד עשיר. התוצאה - לא פחות מאלוהית
במדור השחיתות השבועי משתלבת תחתית קראנצ'ית מלוחה של חמאה ובייגלה עם מילוי שוקולד עשיר. התוצאה - לא פחות מאלוהית
אחרי שהביאה לנו את טעמן של העוגיות המסורתיות מיוון וספרד, מביאה לכם מירב שיינר מתכון של משפחה איטלקית לעוגיות קרוסטולי מתפצחות בניחוח תפוז שמזכירות בצורתן, איך לא, פסטה
נעמה נויהאוז אופה שקיות הפתעה בדמות עוגיות ממולאות שוקולד חלב, מרשמלו וסוכריות צבעוניות שהילדים יתחננו לעזור לכם בהכנה וישמחו להגיש גם לאורחים שלהם
המיתולוגיה היוונית שולחת זרועותיה לכל מסורת הקשורה ביוון, וכך גם לעוגיות הכל כך ייחודיות האלה המגיעות אלינו מהאי כריתים. מירב שיינר נוברת בספרי ההיסטוריה ואופה עוגיות פריכות וריחניות המשלבות בין טעמי התפוז והברנדי לשומשום
המנצחת הגדולה של יורו 2016 היא נבחרת פורטוגל. כמחווה, חברנו לקונדיטורית נטלי לוין (עוגיו.נט) להכנת קינוח פורטוגלי מסורתי: פסטל דה נטה. פשוט ומתוק, ככה אנחנו אוהבים את הניצחונות שלנו
לכל מקום בעולם המסורות שלו, המאכלים שלו והעוגיות שלו. מירב שיינר יצאה למסע עולמי בעקבות העוגיה. התחנה הראשונה, חבל אנדלוסיה שבספרד הידוע בעוגיות הפולבורון שנמסות בפה ועטפות כבונבונירות