אינסייד אאוט: סניקרס מושחת עם ציפוי קרמלי
רגע לפני שהחג מסתיים ואנחנו נפרדים מכל המתכונים הכשרים, מכינה מירב שיינר מתכון אחרון וכשר בהחלט, שאתם חייבים לאמץ במשך כל השנה - סניקרס ביתי מבוטנים, במילוי קרם שוקולד וציפוי קרם טופי . שילוב מנצח
רגע לפני שהחג מסתיים ואנחנו נפרדים מכל המתכונים הכשרים, מכינה מירב שיינר מתכון אחרון וכשר בהחלט, שאתם חייבים לאמץ במשך כל השנה - סניקרס ביתי מבוטנים, במילוי קרם שוקולד וציפוי קרם טופי . שילוב מנצח
חג החירות בשביל מירב שיינר הוא זמן לשחרר. בלי קינוחים מסובכים ובלי טעמים מתחכמים. היא רוצה פשוט וטעים, וכזו בדיוק היא עוגת המלבי שהיא תגיש בחג. תחתית עוגיות קוקוס שבורות ומעל טעם הילדות של מלבי קר
הגיע הזמן שנעשה כבוד לדגן הצהוב שמככב בכל העולם, ואילו אצלנו עושים ממנו רק פולנטה. לחם התירס הפורטוגזי של מירב שיינר ישדרג לכם כל ארוחה, בין אם מדובר באחת חלבית, בשרית, בסלט או בכריך
"אוכל מחבר בין אנשים" זו אינה קלישאה. את זה הבינה גם מירב שיינר, כשגילתה שהמתכונים שלה זוכים להצלחה במדינה ממנה אנחנו אמורים לפחד - איראן. וכך בעודה מחליפה מתכונים מסורתיים, אנחנו זכינו להצצה למטבח האיראני דרך מתכון ללחם ברברי ריחני שמקורותיו בכלל בטורקיה