אוכל טוניסאי: הרישתו לוז' - עוגת סולת
בטור האחרון בסדרת האוכל הטוניסאי מכינות בריז'יט שופן ופורטונה אוזן עוגת סולת טוניסאית כובשת בפשטותה, המשובצת בשברי פיסטוק ומפורסמת במרקמה הנימוח וטעמה הממכר
בטור האחרון בסדרת האוכל הטוניסאי מכינות בריז'יט שופן ופורטונה אוזן עוגת סולת טוניסאית כובשת בפשטותה, המשובצת בשברי פיסטוק ומפורסמת במרקמה הנימוח וטעמה הממכר
קציצות הבנאטש נחשבות במטבח הטוניסאי למאכל חגיגי. הבשלניות פורטונה אוזן ובריז'יט שופן מלמדות איך מכינים אותן
מתגעגעים לאוכל עיראקי אמיתי? רינה כהן הוציאה לאור את הספר "הבישול העיראקי של אמא", ובו כל הסודות מהמטבח הפרטי של אמה. קבלו שלושה מתכונים אותנטים לקינוח סלק קר, סמבוסק שקדים וריבת תפוחים
הבשלניות הטוניסאיות פורטונה אוזן ובריז'יט שופן מכינות פקיילה תבשיל מסורתי של בשר, תרד ושעועית לבנה, המנמנם שעות על הכיריים והופך שחור מרוב בישול