איך לבשל? פשטידת מקרוני של סבתא
מהשאריות שנותרו מארוחות החג ומהשבת מכינה אורלי פלאי ברונשטיין פשטידה מסורתית משאריות במחבת בדיוק כמו שבישלו הסבתות, הרבה לפני שהיה תנור
מהשאריות שנותרו מארוחות החג ומהשבת מכינה אורלי פלאי ברונשטיין פשטידה מסורתית משאריות במחבת בדיוק כמו שבישלו הסבתות, הרבה לפני שהיה תנור
לבוקר שאחרי הזלילה הגדולה אופה מירב שיינר ביסקטס אנגלו-אמריקאיים- לחמניות רוויון תפוחות ומושלמות שהולכות נפלא עם ריבה או דבש
בסגנון פרסי, מרוקאי ואפילו חלבי, אפויות או מטוגנות - אין כמו קציצות חמות. לימור לניאדו תירוש מציעה 3 סוגים של תבשילי קציצות מתוך ספרה החדש מנה עיקרית