אוכל רחוב: החומוס הנשי
המונה עוצר בכניסה לקיבוץ גליל ים ונכנס לעולם שכולו פרחים: חומוסיית הכוח הנשי שבו תטעמו את החומוס העדין ביותר שקיים
המונה עוצר בכניסה לקיבוץ גליל ים ונכנס לעולם שכולו פרחים: חומוסיית הכוח הנשי שבו תטעמו את החומוס העדין ביותר שקיים
עם קישקע או גריסים - לרגל סוף השבוע הגשום, הנה כל מנות החמין המוצלחות ביותר שאפשר להשיג ברחבי הארץ
אבי אפרתי מגיע לרחוב מונטיפיורי, בו ממוקמות מהמסעדות החזקות בשוק, כדי לאכול במסעדת Cena שמצטיירת כאלטרנטיבה זולה ופשוטה. לפעמים פשוטה מדי
המונה הטועם מנסה לנקות עורקים ובמקום שניצל נוטף שומן עוצר לאכול סלט טרי, גדול ומשביע ב-20 שקלים
אבי אפרתי נורא רצה לפרגן לשפית אסנת הופמן על המסעדה החדשה שלה 44 בנחלת בנימין, אבל עם כל הרצון הטוב - יצא מבואס מהאוכל, העיצוב והקור
המונה טועם שם גז ועולה לכיוון ירושלים כדי לאכול את מנת הדג המקורית ביקום ובמבשרת ציון: דג-עיג'ה בפיתה
החומוס האחרון של אורי זוהר, המנות הכי חמות והסלנג שרק מנגבים מקצועיים מכירים - מדור המוסדות הקולינריים מעביר סיבוב אצל אבו חסן ביפו
אבי אפרתי מגיע לושתי שביפו ומבקש מכם לרשום את השם הבא בעולם הקולינריה: מרב דוידסון, המופקדת על המטבח השמח במסעדה
לרגל חגיגות 5 שנים למסעדת מל ומישל תפסנו את אחד השפים הטובים בעיר, יוגב ירוס, לשיחה על אוכל טוב
המונה חורג ממסלולו הרגיל ונכנס לכפר פורדיס, שם הוא מגיע לחלקה האחורי של חנות ירקות כדי לאכול את הפטאייר הטוב בצפון
אבי אפרתי מגיע לרגב בהיכל בתל אביב בדיוק כשאחד מבעליה שי רגב נכנס לבית האח הגדול, ומצא שם מסעדה לא רלוונטית ולוקה בחסר
המונה של קובי רובין עוצר בלב שכונת התקווה בדוכן של דוד חביב, וטועם קובה עיראקית ענקית ועדינה ב-12 שקלים