תרבחו ותסעדו
מצד אחד יש מי שמכנה את החומוס של סעיד "עיסה דלילה וחסרת טעם", ומצד שני יש את המכורים. עכשיו לא צריך לנסוע עד עכו כדי להתווכח, הוא כאן בתל אביב
מצד אחד יש מי שמכנה את החומוס של סעיד "עיסה דלילה וחסרת טעם", ומצד שני יש את המכורים. עכשיו לא צריך לנסוע עד עכו כדי להתווכח, הוא כאן בתל אביב
האחים מנצור הגיעו ל"בשר" עם ציפיות למקדש בשרים חדש, אבל גילו בסך הכל סטייקייה משודרגת. התמחור הגיוני והבשרים סבבה אבל לא חולקו צל"שים. דווקא הראשונות והאחרונות הצטיינו
גם אם התפריט בקיוסק של 'ג'פניקה' על אלנבי-רוטשילד קצת מוגבל, הצליחו לגבש שם קומבינציה של אוכל טוב ובזול. בסושי בניגוד לפלאפל זה לא פשוט
משק ברזילי במושב ירקונה מגיש אוכל אורגני יצירתי וטעים באווירת כפר לא מפונפנת. גם אם אתם לא בעלי אופי ירוק, אתם עשויים להיות מופתעים לטובה
המקום החדש של פרידה הכט, מלכת המשלוחים התל אביבית, מאפשר לאכול במקום, אבל שומר על גישת הטייק אווי. איתי להט קובע שמדובר במוזיאון חי לאוכל עדתי ומתמוגג מהמפרום
הטייק אוויי של סושי 'בנטו' בת"א היה ארוז מעולה כמו אוכל במטוס רק מושקע, אבל הכי חשוב הוא עבר יפה את מבחן הטעם
אם 'זוני', בר מסעדה חדש בירושלים, היה נפתח בת"א זה היה עוד סבבה של מקום אבל בבירה זו ממש קרן אור. הטורטליני כבד עוף כמו סוכרייה, הטירמיסו - מעלף ופתוח גם בשישבת
אסטרונאוטים פוסעים בעדינות על קרם ברולה וילדים משחקים בשלג מקצפת. אקיקו אידה ופייר ז'וולה מתבלים צילומי אוכל בקצת הומור
בקפה 'דקס' בפינה המקוללת של דיזנגוף-גורדון מאמינים בהפעלת לחשים רציונליים כמו השקעה, איכות ופיתויים קולינריים. כרגע הם מנסים את מזלם עם מנות מיני ובופה ערב ב-35 ¤. יש להם סיכוי
איתי להט יצא לבדוק מה שלומו של הנסיך הקטן וגילה שהוא מציע ארוחות בוקר לא תוקפניות באווירה ספרותית, בבית קפה בסמטה פלונית
איתי להט חוגג יומולדת 3 לאורקה, ומברר עם השף ערן שרויטמן מה המנה המסובכת ביותר להכנה במסעדה (סלט חסה) ומה הוא הכי אוהב לאכול (חמושקה)
שיכנעו אותנו שהוא בריא, הוכיחו לנו שהוא אירוטי והפכו אותו לגימיק. איך הפכנו לאומה אנינת שוקולד? קיצור תולדות שיווק הקקאו בארץ הקודש
'גרניטה' ליד חדרה על כביש ת"א-חיפה הישן מצטיינת בזירת האנטרקוט אבל סובלת מתפריט שיש בו הכל. כשרוצים לקלוע לטעם של כולם מפספסים בקצוות
באים עם הכביסה, שמים במכונה, מזמינים קפה ומשהו לאכול וכדי לא להשתעמם שוכרים לאפטופ וצופים בסרט מספריית הDVD. זה בדיוק הקטע ב'דיזי' - מיזם מעוצב חדש בכיכר דיזנגוף
3 חברים פתחו בת"א מקום שמחבר באופן מקורי אוכל רחוב ומטעמים של אמא. איתי להט היה רושם פטנט על שווארמת הדגים הייחודית לא פחות מהמצאת השנה. גם שווארמת הפרגיות מרגשת
איתי להט מכריז על 'מאיה טאקו בר' כעל הזוכה באליפות גלגול הטורטייה. לשף עמיר אילן יש ידי אמן ובנבכי הטאקו הוא מגיש אנטרקוט מושלם עם הקפדת אין-קץ על כל פרט נוסף שנכנס פנימה
זה נדיר במחוזותינו שמסעדה לא מרעננת תפריט לפחות כל עונה, אבל ל'בליני' בסוזן דלל זה לקח 12 שנה. התוצאה היא עסקיות חדשות, טעימות ומשתלמות. חוצמזה הכי רומנטי שם בצהרי היום
הסניף החדש של 'בוטיק סנטרל' בדיזנגוף מביא ניחוח צרפתי לרחוב ומאפיו לא יביישו אפילו את התיירים מצרפת. אפשר בהחלט לזנוח את הקרואסונים של רשתות הקפה השכנות
השף אביב משה לא מתכוון לתת לכם סכו"ם להתמודדות עם מנות הבר החדשות ב'מסה'. כהרגלו ההיצע מפתיע וקצת סוטה. איתי להט מצץ אצבעות, התפעל מהשירות ובעיקר משרימפס 'דדש'
צמחונים ואוהבי בע"ח אתם הולכים לשנוא אותנו. במסעדת הבשרים NG הזמינו ליומולדת 3 גדיים, ארנבות, חזרזירים ויענים - אנחנו קיבלנו אותם על צלחת והתבהמנו