דרוש שחור חזק בלבן
איתי להט קפץ לראות מה שלום המזרנים הלבנים והכריות הרכות במסעדת "לבן" המרגיעה בהרצליה. האוכל נע בין בומבסטי לבנאלי, את המלצרים הוא לא הצליח להעיר
איתי להט קפץ לראות מה שלום המזרנים הלבנים והכריות הרכות במסעדת "לבן" המרגיעה בהרצליה. האוכל נע בין בומבסטי לבנאלי, את המלצרים הוא לא הצליח להעיר
הסניף הרביעי של רשת פסטה מיאה יפתח בהוד השרון המתחזקת קולינרית ויעוצב בנוסח צפון איטליה, שם נולד הבעלים
שלחנו את המבקר הדוס שלנו לבדוק את "קולינרי" הכשרה והמעוצבת בירושלים והוא ניצל את ההזדמנות לדייט סוער על סלט טרטר. מנה אחרונה כשרה ושווה טרם נמצאה
שליחתנו ל'קורדון בלו' בלונדון כמעט עיוורה את בני כיתתה במבער של הקרם ברולה וכריות כף היד שלה כבר הבינו כמה זה כואב לרדד בצק עלים. זה בכלל בשבילה להיות קונדיטורית?
בסנדוויץ' הפקורינו התגלו אגוזים משמחים והאספרסו הארוך בסוף הארוחה הגיע עם כוסית סודה והיה מעולה
אין מנוחה בעולם הנדל"ן של בתי הקפה. והפעם: ביסטרו לה סנטרל - אאוט, סניף שני לבנדיקט - אין
גיל חובב מסייר בשווקים ובוחר את המעדנים המקומיים המרגשים באמת. המיטב מ"מצעד האוכל הישראלי", בערוץ 2
אחרי שלוש שנות פעילות לילית, 'ג'וז ולוז' הקסומות המתחבאות מאחורי כניסה צידית בדרום תל אביב, פתוחות מעכשיו גם בצהריים. מה קרה, הבוהמה התחילה להתעורר מוקדם?
מביך. עוד לא הייתם ב"אל בריו" - הספרדית השכונתית הכי מסעירה, אותנטית ומבוקשת בתל אביב?
צזיקי טרי, לוקוס עסיסי, פלטת רויאל ואולג וסבטה בשאנסונים מכמירים ברוסית. טברנה סודית של שני דייגים בנמל יפו שמוציאה את החשק משיפוץ יאפי של קו המים החלוד וההזוי
אחרי שהמסעדונת ליד כיכר דיזנגוף הייתה קטנה וצפופה מדי לחזון הטבעוני שלו, חונך אריה רווה בית חדש ומרווח ל'בודהה בורגרס'. התפריט שהתרחב עדיין זול ובקרוב סניף נוסף
יש לו את השם הכי נחשק, הוא עסיסי, לא שמן ואפילו לא יקר במיוחד. נתח הקצבים יוצא מהשיפודיות המקורובות לאיטליזים והופך למנת מסעדות מבוקשת. המומלצים
אחרי העזיבה המתוקשרת הסלטים ב"פיני בחצר" התל אביבית נותרו טעימים אבל נרשם קושי בזירת פירות הים ובגיבוש קונספט
אחרי שהאסיאתית המהירה 'Same Same' נחתה בת"א הגיע תורה של Yamisan. הבעלים מציע גאולה מהג'יפה של קינג ג'ורג' ומבטיח חומרי גלם יפניים בלי ערבובים
האם יעל עמית עזבה חיים שלמים והרחיקה עד ל'קורדון בלו' היקר כדי ללמוד איך להכין סלט פירות?
פעם היינו באים לבוגרשוב לקנות בגדים זולים, היום הרחוב התל אביבי טעים מתמיד. קבלו את החידושים הקולינריים אחרונים
נו אז מה אם הפיצה לא ממש עשויה. לפאב אמיתי באים בגלל האלכוהול, המוזיקה ובעיקר האנשים והאווירה. 'פאב לא בר' רוצה לא רק להתחכם
עכשיו אבאל'ה פה. 'ביג מאמא' עושה היום רק משלוחים אבל תחתיה התמקמה איטלקית חדשה "פאפאס" (מבית השסק-נונה-משמש) עם פטוצ'יני קמח מלא מצטיין
לא 'אוסקה', האסיאתית החדשה ברעננה, היא מי שתבלום את הפקקים ביציאה מהעיר בערבים. הרעננים ימשיכו לבגוד בעירם בשעות החשיכה
יעל עמית רחרחה מקרוב את הסטודנטים שילמדו איתה ב'קורדון בלו'. המראה על התקרה קצת בלבלה אותה ועם קרוקס לא תראו אותה שם
בצפון צריך להיות מודולריים כדי לשרוד. מסעדת "על הנהר" באתר ירדנית, למשל, הופכת בערב לבר. האוכל חביב והאווירה טובה אבל השירות יכול להיות מלוטש יותר
הסביצ'ה, שכבר הוכתרה פה כמנת העונה, הופכת אפילו דגים נחנחים לשרמנטים. בדקנו איפה בת"א מגישים את הפרשנויות הכי מעניינות. תתחילו ב'ז'וליין', תתקדמו ל'טפאו'
יעל עמית עושה 'גראנד טור' ב'קורדון' בלונדון ומגלה לתדהמתה שרוב הסטודנטים כמעט נרדמים ולא צריך לשטוף כלים. מסט הסכינים המפואר שקיבלה עם ההרשמה היא ממש מבסוטה
השיפוץ הבלתי נגמר במתחם הבימה גרם למסעדות שם ליפול בזו אחר זו. 'מרמורק' בת ה-10 היא מאחרוני השורדים ומציעה דיל לילי משתלם עד שייגמר הבלגן. מתי? גם בעירייה לא יודעים
כשמעדנייה אהובה מפזרת כמה שולחנות לסעוד במקום זה כיף, כשהיא מציעה גם ארוחות ערב עם ראשונות מופלאות - זה כיף פי אלף. 'רונימוטי' הולכים עוד צעד קדימה