כוכב עולה: השף יונתן לוי עושה חיל בלונדון
אחרי שלמד אצל יורם ניצן במול ים ואצל מאיר אדוני בכתית ובמזללה קוצר השף הצעיר יונתן לוי שבחים גם בקרב המבקרים הלונדוניים. סיפורו של השף הישראלי שמנהיג את מסעדת Gail's Kitchen
אחרי שלמד אצל יורם ניצן במול ים ואצל מאיר אדוני בכתית ובמזללה קוצר השף הצעיר יונתן לוי שבחים גם בקרב המבקרים הלונדוניים. סיפורו של השף הישראלי שמנהיג את מסעדת Gail's Kitchen
אין לכם זמן וכוח לבשל וחסרים מקומות טעימים בקרבת המשרד? קבלו רשימת המלצות לעשרת המקומות הכי מומלצים בתל אביב למשלוחים שיסגרו את הפינה
לכאן לא באים כדי לטעום מנות אותנטיות אלא ליהנות ממנות גדולות במחירים סבירים - ביקור משפחתי ברשת ג'ירף העמוסה סיפק לאבי אפרתי ארוחה יעילה ומוצלחת מסוגה
הפקקים של הבוקר גרמו למונית לקפוץ לטירה, ולהתפנק על חומוס אוורירי, מושלם וחלק עד להדהים. אבו עומר יעמיס לכם כמות לא מבוטלת למרכז הצלחת ועל כל התענוג הזה תשלמו רק 18 שקלים
בפעם הבאה שאתם מגיעים לפריז, תסתכלו היטב פנימה לתוך חלל מסעדת Frenchie, ותגלו שם שף את תמיר נחמיאס, ישראלי צעיר ומבטיח, שמנהל את מטבח המסעדה בעיר האורות
למרות שהאוכל בחאן מנולי החדשה ביפו עשוי לא רע, המקום סובל מזהות בעייתית. אבי אפרתי תוהה אם מדובר בחומוסייה עממית, מסעדה עם דמי חליצה או חמארה עם מוזיקת כפיים
בעיתוי של "אחרי החגים" פתחה מסעדת וילג' גרין הירושלמית סניף שלישי וטבעוני בתל אביב. בתחום האוכל אומנם אין חידושים, אבל השירות הלבבי והנדיב עושה חשק לעלות לעיר הבירה
בנבכי השכונות החרדיות של ירושלים מסתתר נתח הרוסטביף המושלם אשר מונח בתוך באגט קריספי - מהסוג שמייצר צמרמורת של עונג
פוליטיקאי, כתב צבאי, שחקן תיאטרון ופעיל חברתי פתחו יחד מסעדה ברחובות.זו לא התחלה של בדיחה, אלא סיפורו של "השיפקה בר"
המערב הפרוע הגיע לתל אביב: מסעדת טקסס ברביקיו נפתחה השבוע ברמת החייל ומציעה לסועדים מנות בשר שנצלות במעשנת מיוחדת, כמיטב המסורת של דרום ארה"ב, לצד תוספות פשוטות ותה קר במילוי חוזר חופשי
המונה מגיע למזנון מהחלומות: בבנק האוכל בדרום ת"א לא מפסיקים לערום על צלחת ענקית קבב, אורז וסלטים עד שקובי רובין יצא מגדרו ואמר "די" ואפילו ויתר על הפיתה
רהט מציעה למבקרים בה ולתושביה מגוון אפשרויות קולינריות אותנטיות ומסקרנות לצד עסקי מזון מהיר. הסיפורים האנושיים מאחורי כל עסק חושפים שינוי מהותי ועמוק בתרבות המקומית ובהרגלי צריכת המזון
אנחנו קודם כל אוכלים עם העיניים, ומי שמשכיל להפנים את זה נכון, חולש על פרופיל אינסטגרם פופולרי במיוחד. ראיון עם יוסי דז'ברוב, מעצב גרפי ובשלן חובב שמצליח להגיע לרמות אסתטיקה מעוררות תאבון
לקראת סוכות הדרים אבי אפרתי לבלזק הוותיקה באשדוד וגילה אוכל ביסטרו צנוע וטוב שמתומחר בהגינות, בעיר שעדיין מלקקת את פצעי "צוק איתן"
במודיעין מגלה קובי רובין את פלאפל עופר, שמאפשר לו להגשים חלום: פלאפל אכול כפי יכולתך, בו זולל המונה מעל ל-20 כדורים מהבילים
התפריט בקפה נואר לא מנסה לחדש, להפתיע או לרתק אתכם. כנראה שרק (או בעיקר) כך,שורדים אצלנו לאורך זמן. אבי אפרתי מבקר במוסד השניצלים התל אביבי