קפה אולה עולה עולה עולה...
במקום שבו היתה אמורה להיות שגרירות פלסטין בישראל נמצא היום בית קפה צרפתי עם מאפים טעימים וקפה משובח
במקום שבו היתה אמורה להיות שגרירות פלסטין בישראל נמצא היום בית קפה צרפתי עם מאפים טעימים וקפה משובח
מבקרי מסעדות רק מחפשים הזדמנות להגיע לאורקה, מזלו של איתי להט שהיא חוגגת יום הולדת 4
מפגש נוסטלגי בנחמה וחצי שבשדרות בן ציון עורר בצ"ג זיכרונות נעימים, אבל לא הפחיתו את ההנאה במקום סימפטי, מעוצב ורב-דורי
תפריט סושי חדש של מינה טומיי הוא פתרון זול ורוב הזמן טעים, למי שמתגעגע לטעמים של המזרח. למרות זאת, ענת ברק ממליצה לבחור בקפידה את המנות
ההזמנה מהמרקייה ZUPPA נועדה לפנק זוג מצוננים מורעבים, אך איכזבה בגדול עם מרקים דלילים ומשעממים
מהחומוס המשחתי, דרך הפלאפל המאכזב ועד הפיתות שהזכירו סופגניות - ההזמנה מחומוס אסף לא תיזכר כנס חנוכה
ארוחת הבוקר היתה קצת קמצנית והאספרסו הגיע קצת קר, אבל זה לגמרי חד-פעמי. בסך הכל 'סוכר' התגלה כמקום חביב לחכות בו למאחרים כפייתים
נציגת וואלה! אוכל בקורדון בלו מסיימת את קורס הקונדיטוריה בקורדון בלו עם 3 קילו עודפים, מיומנויות בשוקולד ועתיד עם מלגה
בעיה. שלושת השפים שינסו להביס את השף הצרפתי היהיר, בגמר של "קרב סכינים" האהובה הערב, לא מוצאים בסטפן פרואה-דווב נקודות תורפה. אולי חולשה לנשים עם חזה גדול
צ'רלי לוי, שף מנוסה, פתח מקום משלו עם שאיפות להתבטא גם בכל ציור שמן ומלחייה. האוכל המבטיח שלו, יוצא קצת מפוזר
תקראו לה "צלע לבן" או "קוטלטים", אבל אם להיות ישירים צלע החזיר הלבנבנה והעסיסית היא פייבורטית של רבים. המלצות למקומות שמגישים אותה כמו שצריך
חמישה שפים התחלפו במסעדת ננה בנוה צדק בשנה האחרונה, כדאי להתאמץ שהשף החדש והמוכשר, פיטר אשקלושי, יחזיק מעמד יותר מהאחרים
בשיעור האחרון ב'קורדון בלו' לימדו את יעל עמית ששוקולד הוא לא טיפש ושהכי טוב להתנשק אתו בפה כדי לבדוק שהוא בטמפרטורה הנכונה לעבודה
אם האווירה והאלכוהול בבר החדש "אשמורת" בשדרות רוטשילד יהיו מצוינים כמו השם שלו יש למה לצפות
גם טוסטים, סלטים ומרקים יכולים לרגש אם עושים אותם כמו שצריך. בגלידת "השקד" בנמל ת"א הוסיפו מנות חמות והתוצאה מושקעת ומפתיעה לטובה
השפים קובי בנדלק ועופר אלמליח מוכרים בעיקר ליזמים קולינריים ואנשי האלפיון העליון. "מירבל" - מסעדת השף שהם מתכננים לפתוח תוך חצי שנה - תביא אותם גם אליכם
איתי להט מזים את השמועה ש'פסטיס' ירדה מגדולתה מאז עזיבתו של אייל לביא. המטבח ממשיך לבעוט בצרפתית משובחת ולשכנים הגאוותניים מה'קנטינה' לא יזיק לקפוץ וללמוד משהו
ג'רי סיינפלד הגיע לישראל ידה ידה ידה. השף עומר מילר התבקש להכין לו ארוחה מטורפת, ומי לא בא? כרוניקה של יום ידוע מראש
העוגות נופלות ליעל עמית מהידיים ולכן היא פוצחת בתכנית אימונים לקראת המבחן הסופי בלימודי קונדיטוריה ב"קורדון בלו". אם אתם בלונדון תוכלו לטעום מפס הייצור שלה
הגופיות צמודות והמכנסונים קצרצרים אבל מתברר שלא צריך ציצי גדול וטוסיק אסוף כדי להיות מלצרית ב"הוטרס". והאוכל? אנחנו מבטיחים לטעום בפעם הבאה
ביקור חורפי בבית הקפה ההומה יותר של שד' בן גוריון מוכיח שלפעמים הרוב אכן צודק. נחמדים שם, בקפסיטו
מי שעובד במטבח של מסעדת גורמה הוא לא טבח, הוא רוצח שכיר. מפלצת עם גאווה מקצועית, מרמור תמידי, ריח של אלכוהול מהפה, כוויות בידיים ומשאלת מוות בלב. השף עומר מילר חושף את כל האמת