דרכים צדדיות
אבי אפרתי אוכל את אחת המנות הגרועת שלו השנה במסעדת אדמה בזיכרון יעקב, ומבין שקשה לאכול טוב מחוץ לתל אביב
אבי אפרתי אוכל את אחת המנות הגרועת שלו השנה במסעדת אדמה בזיכרון יעקב, ומבין שקשה לאכול טוב מחוץ לתל אביב
אם הייתם יכולים לבחור שף אחד שיבשל לכם, מי זה היה? ביטון, רושפלד, כהן, שני או אדוני. הכנסו ובחרו את שף השנה שלכם
הן כולן מוצלחות, עובדות כבר תקופה ומיוחדות כל אחת בתחומה. כנסו ובחרו מהי מסעדת השנה שלכם
אבי אפרתי בוכה על יפו המוחמצת, אבל מגלה את קלמטה - טברנה בסיסית בלוקיישן אלוהי, עם אוכל טעון שיפור ומלא פוטנציאל
אחרי פתיחה מבטיחה, חזר אבי אפרתי לנווה צדק-מקום של בשר רק כדי לגלות סטייק בינוני מינוס. וגם אותו הוא לא סיים
הטכניקה טובה, אבל היצירתיות נשכחה מאחור. אבי אפרתי מבקר במסעדת מארבו וטועם מנות שלא עולות את רף הבינוניות
רוצים לדעת שהפרה שלכם אכלה טוב לפני שהפכה לסטייק, או שלא הטיסו דגים מנורבגיה? המסעדות עוברות לגידול מקומי
אבי אפרתי אוכל את אחת הארוחות היותר מופרכות שלו השנה בשגב ולא מבין איך כולכם משתכנעים וחוזרים לשם
אבי ביטון מפספס הדלקת נרות ואידי זוכר את עצמו עם כתר על ראשו. 6 שפים חוזרים לזכרון ילדות מחנוכה ומנדבים מתכון ביתי