איפה כדאי לאכול: המקום הלוהט שכולם מדברים עליו
המקומות שכולם מדברים עליהם, המסעדות שאי אפשר להשיג אליהן מקום והביקורות מהללות - הכירו את המסעדות הכי נכונות
המקומות שכולם מדברים עליהם, המסעדות שאי אפשר להשיג אליהן מקום והביקורות מהללות - הכירו את המסעדות הכי נכונות
כשהשפים במסעדות המתוחכמות ביותר גומרים משמרת לילה, הדבר שהם חושקים בו יותר מכל הוא אוכל רחוב פשוט ומנחם. קבלו את רשימת הדוכנים שהכי התחבבו על השפים השנה
כמעט אוכל של בראסרי, כמעט אווירה אמיתית. אבי אפרתי מבקר בהוגו שבמתחם התחנה בתל אביב, ומגלה מקום עם כוונות טובות, אבל עם ביצועים שנעצרים בדרך לדבר האמיתי
ערמונים לוהטים הם הפינוק האולטימטיבי בעונה הקרה. כל מנות החורף המשלבות ערמונים, ממסעדות ברחבי הארץ
המונית של קובי רובין מגיעה עד אזור התעשייה בחולון. בפינה חמה הוא מוצא מרק שעועית בצלחת ענקית, ב-20 שקלים בלבד
מה שהחל כפנטזיה של שף צעיר, דידי בן ארוש, הפך לאחת המסעדות המכובדות בירושלים, ששועי עולם וארץ עולים אליה לרגל. צרפת זה ממש כאן
חוויות קולינריות מפוקפקות הובילו את אבי אפרתי לסגור את סוף השבוע בגמברינוס, אשדוד. הוא אמנם לא גילה פה את השכינה, אך מצא מסעדה של מנות עצומות ממדים במחירים משעשעים
המונית של קובי רובין משוטטת בראשון לציון ומגיעה למסעדת פועלים קטנה וותיקה ליד השוק. שידוך בין פיתה עם חומוס וקבבים הוליד יצירה מוצלחת מאין כמותה
אחד מסממניה היפים ביותר של העונה הנוכחית באירופה הוא שוק חג המולד. אל תבנו על עגבניות ומלפפונים. פה תמצאו מאפים מתוקים, יינות חמים ומתובלים, וגם כן כן - קרמבואים
אבי אפרתי מבקר בעלמה לאונג' - החדשה של רושפלד בתל אביב, מגלה אוכל טוב אבל לא יוצא דופן, בתמחור מופרך לחלוטין
המונית של קובי רובין נעצרת באזור התעשייה של חולון. הקבב שהוא מוצא שם מזכיר לו טעמי ילדות
עמוד הענן התפוגג והאזעקות שככו. זה הזמן להדרים וליהנות ממסעדות קטנות וחמודות וממארחים מאירי פנים
החלוצים 3 בתל אביב הוא יותר בית יין ואוכל מאשר מסעדה של ממש. התפריט קטן ומהודק והאווירה מזכירה סלון ביתי של זוג מאוהב. אבי אפרתי מוצף סימפטיה
המונית של קובי רובין מצפינה ועוצרת בפלאפל טעים לי שבטירת הכרמל. הפלאפל טעים, אין ספק, אבל ההפתעה האמיתית נמצאת בקערת החריף