לימה ניפו: גרנדיוזיות ריקנית שמנותקת מהמציאות
אבי אפרתי הלך לסעוד בלימה ניפו, המסעדה היוקרתית החדשה שמבטיחה להביא את בשורת הניקיי הטרנדית לתל אביב, ויצא משם תוך שעה קלה בלבד עם חשבון מנופח באופן שערורייתי
אבי אפרתי הלך לסעוד בלימה ניפו, המסעדה היוקרתית החדשה שמבטיחה להביא את בשורת הניקיי הטרנדית לתל אביב, ויצא משם תוך שעה קלה בלבד עם חשבון מנופח באופן שערורייתי
עם ציפיות גבוהות ורשימת המתנה של 1,500 איש, בקרוב מאוד יוצאת לדרך אחת המסעדות המדוברות של החודשים האחרונים: ניטאן תאי, התאילנדית היוקרתית החדשה בתל אביב
ממש במקרה, באמצע היישוב היוקרתי רשפון, המונה טועם מוצא ביתן קטן המגיש בעמידה תבשילים מנחמים וגולת הכותרת - מרק חרירה חם עם המון כמון במחיר מגוחך
כאשר הקהל שבוי, כמו במקרה של רעננה, מסעדנים נוטים לא להתאמץ יתר על המידה כדי לספק חויה ראויה. האם הבראסרי החדש והכשר ברעננה מוכיח אחרת?
בתוך תחנת דלק, ברחוב צדדי בפאתי איזור התעשיה של ראשון לציון, המונה טועם מוצא בחור עצבני שמתקמצן על מילים אבל מכין חומוס טעים ועדין שאין שני לו
הסתבכויות של שפים בכירים, סכסוכים אינטרנטיים מתוקשרים, טרנדים מקסיקניים ופריחה של מתחמים וקינוחים: סיכום התופעות, האנשים והאירועים שעשו את שנת 2015 באוכל
דווקא עכשיו קיווה אבי אפרתי לצאת מרובע 5 עם אמירה פוזיטיבית על מסעדת השף החדשה בירושלים. אבל, כשהעיקריות מאכזבות ולקינוחים אין מקום אפילו בבית קפה, זה רחוק מלהיות המצב
במפגש התאומים שמסתתר באיזור התעשייה בקרית אריה מוכיחים את משנתו של המונה - לא משנה מה יש בתפריט, לכו עם מנת הדגל. בזלילה השבועית קבב עסיסי בתיבול מושלם עם שפע סלטים טריים והרבה אושר בבטן
הישראלים אוהבים בשר והרבה, כשלמעשה רוב הנתחים שעולים אצלנו על המנגל מגיעים משדות המרעה של ארגנטינה. אירועי האוכל הארגנטינאי שחלים השבוע הם הזדמנות מצוינת להכיר עוד מהמטבח הטעים הזה
אדורה ביסטרו של השף אלי שטיין לא דומה בדבר לאדורה המקורית, החל מהעיצוב והפלייליסט השנויים במחלוקת ועד חומרי הגלם, התמחור והקונספט. האם זה עובד? לאבי אפרתי יש תשובה מורכבת
בחלקו הצפוני של כביש 4 מוצא המונה אוצר של ממש - דוכן אוכל נייד שמציע גן עדן לזללנים: החל מעלי גפן וכרוב ממולאים בעבודת יד, סירים של מג'דרה וקובה בשר מטוגן מהזן המשובח
השף ניר מסיקה ממסעדת תימנע הניו יורקית יהפוך בעוד ימים ספורים לאחד הטבחים הישראלים המפורסמים ביותר בעולם כשמסעדתו תקטוף את המקום הראשון בתחרות הפונה למאות מיליונים. איך מסעדה ישראלית אלמונית הופכת לסנסציה בתפוח הגדול?
מסעדת סזרינה החדשה של השף מאיר אדוני בקיסריה, משעתקת פורמט מצליח. האם זה טוב או רע? אבי אפרתי מסביר שהכל תלוי בזווית שבה מסתכלים
המונה מבקר באחד הסודות השמורים של חדרה וטועם פירושקי, כיסונים פשוטים ומושלמים של בצק מטוגן פריך מבחוץ ורך מבפנים, במחיר מצחיק