המסעדן שחזר מהצללים
הוא היה טבח כל ימי חייו, מכור לסמים קשים שחזר בתשובה ופתח מקום משלו. הוא מספר על מסלול חייו המטלטל, השיקום, הגמילה והחזרה לחיק האמונה על כל שלל מצוותיה ואיסוריה כמו גם ניהול מסעדה לאור עברו
הוא היה טבח כל ימי חייו, מכור לסמים קשים שחזר בתשובה ופתח מקום משלו. הוא מספר על מסלול חייו המטלטל, השיקום, הגמילה והחזרה לחיק האמונה על כל שלל מצוותיה ואיסוריה כמו גם ניהול מסעדה לאור עברו
הבשר במסעדת הדסון בת"א היה כל כך מדהים, שלא נותר לאבי אפרתי אלא לצבוט את עצמו. לא בטוח שאי פעם, לאורך מאות ביקורות, הוא כתב את המשפט הבא שמככב בגוף הכתבה: הסטייק היה מושלם!
אחרי תקופה לא פשוטה בנמל תל אביב, מעביר גילי פפרמן את מסעדת גיליז המיתולוגית לרחוב החשמונאים בת"א ועושה לה מתיחת פנים קלה. האם הלקוחות הוותיקים יחזרו?
המונית עולה לירושלים כדי לרדת על פיתה ענקית עם מעורב ירושלמי מפנק ב-20 שקלים בלבד
עשרות רבות של משולשי בצק וקלוריות נצרכו במערכת וואלה! אוכל כדי לברור את אוזני ההמן הטובות ביותר. קבלו את 12 הנבחרות שלנו
נסעתם צפונה לחפש אחר השלג או לבקר בצימר מפנק? קבלו המלצה ל-7 מסעדות טובות ומאפייה משובחת אחת שאסור להחמיץ בדרך לגליל העליון והגולן
לאחר העדרות ארוכה ערן שרויטמן חזר עם בית העם בת"א - פיצריה יומיומית עם ערך מוסף, שאפשר לאכול בה ארוחה חביבה בפחות מ-80 שקל לאדם. ככזו, אבי אפרתי מוצא אותה סימפטית וראויה
המונה טועם לראשונה את האוכל המקסיקני ומתאהב במנות הזולות והטעימות שמתחבאות בתוך הטורטיות של אל טאקו בתל אביב
הרבה לפני תכניות הריאליטי בישול ומתכונים באינטרנט, נעזרו עקרות הבית בישראל בספר אחד ויחיד - מהמטבח באהבה
לאחר שניצח מחלה קשה, עבר השף-קונדיטור גולן סגל לאורך השנים בכל נקודות הציון החשובות במטבח הישראלי והגיש בהן את מיטב קינוחי הגורמה - ממסעדת קרן המיתולוגית דרך לחם ארז ועד צפרה וטופולופומפו
רוב הזמן האוכל במסעדת דיינינגס החדשה והיוקרתית בת"א היה לא רע, אבל ממש לא מצדיק את 1,036 השקלים לזוג שהשאיר שם אבי אפרתי השבוע, לא כולל שירות
אם אתם מחפשים מסעדה לדייט סוער לערב הוולנטיינס בעיר הגדולה, קבלו 10 המלצות למקומות סקסיים במיוחד בתל אביב
טעימה מסביח החצר בבוטקה של שוקה בצומת ברנר גרם למונה לשכוח מהלקוח שמחכה לטובת אהבתו הנצחית לחצילים מטוגנים בפיתה
4 מסעדנים מובילים ושוטפי הכלים שלהם חושפים בראיון גישות מקצועיות מקוריות להתמודדות עם מצוקת כח האדם בענף המסעדנות הישראלי והפיכתה להזדמנות
עם טאבון ענק, שף שהשתפשף אצל מיטב השפים ותפריט שעושה חשק - לא פלא שמסעדת סנטה קתרינה הפכה לאחד המקומות המדוברים ביותר בת"א
אבי אפרתי מגיע למסעדת פקין דאק האוס החדשה בת"א ומגלה קונספט יעיל במונחים מקומיים, שיכול להתאים לדחף הישראלי הקולקטיבי לנצח את השיטה. אילו רק היה בה גם אוכל טעים
בכל מקום שתבקרו בו בעולם יש אוכל רחוב שונה ולעתים קרובות גם משונה. אז בפעם הבאה שתחתימו דרכון, רוצו לטעום את אחת המנות הבאות
אורז עם תבשיל חורשט סבזי פרסי, ירקות מבושלים, קציצות בקר, קובה סלק ומרק. את כל הטוב הזה מצא המונה במסעדת סירים 3 בת"א, ונפרד רק מ-33 שקלים בעבור שתי ארוחות טעימות ומשביעות