עיר עם תחתית
בעיר התחתית של חיפה יש קסם מיוחד. ההיסטוריה של עיר נמל שהיוותה מוקד ליורדי ים נותנת אותותיה עד היום, עם לא פחות מארבעה ברים ותיקים שבהם הבירה נמזגת כמים לצד אוכל משובח בייצור עצמי. סיור במוסדות החיפאיים שחייבים להכיר
בעיר התחתית של חיפה יש קסם מיוחד. ההיסטוריה של עיר נמל שהיוותה מוקד ליורדי ים נותנת אותותיה עד היום, עם לא פחות מארבעה ברים ותיקים שבהם הבירה נמזגת כמים לצד אוכל משובח בייצור עצמי. סיור במוסדות החיפאיים שחייבים להכיר
אחרי שנים של שווארמה מאכזבת בתל אביב, המונה טועם מגיע לשכונת סלמה ג' ברמת גן, ומוצא שם את שתמיד חיפש - מחיר ידידותי, פיתה מפנקת ובשר מעולה
מסעדות איטלקיות כשרות נוטות לדבוק באותו תפריט חלבי משועתק. אריאל פלקסין מגיע למנואל בפתח תקווה, שמצליחה לפרוץ את מגבלות הז'אנר ולהעניק תמורה משתלמת למחירים הנמוכים
לא מעט מסעדות ובתי אוכל חדשים נפתחו בתקופה האחרונה, האם הצלחתם לעמוד בקצב? זה הזמן להעמיד למבחן את הפודיז שביניכם
פיאסקו כה דוחה כמו מנת הסטייק סייטן ב-416 הטבעונית, לא זכור לאבי אפרתי בכל שנותיו כמבקר; המסעדה החדשה שמנסה ללכת בלי ולהרגיש עם נוחלת כשלון חרוץ עם מנות מלאכותיות ומהונדסות
מועדון ארוחת הצהריים מגיע אל המנזר, הבר הגסטרונומי המוערך והוותיק, על מנת לבדוק אם הקסם הלילי נשמר גם באור השמש, כשאחרי האוכל עוד צריך לחזור למשרד
סנדביץ' פריקסה מושלם בדוכן של בונז'ור בנתניה זורק את המונה לילדות, ללחמניית השמרים שתפחה במטבח ולניחוחות הטיגון שעלו ברחבי הבית. זלילה מענגת במוסד הנתנייתי הוותיק
אחת מהתופעות המרגיזות בתחום המסעדנות באה לידי ביטוי במלואה במסעדת A23 החדשה בת"א: מביאים שף-יועץ רציני שמקים את התפריט ולאחר מכן אין מי שיוציא לפועל את החזון. אבי אפרתי מתבאס מהחובבנות
בביקורו בלוד מגלה המונה את מאפיית משיח השגרתית למראה, שבה מסתתרים מאפים קטנים עתירי ירקות, גבינה, תשומת לב וטעם
למי שמאסו בחגיגות יום האהבה עם בלונים אדומים ושמפניות ורודות, יש פתרון: אספנו עבורכם ברים לוהטים מכל הארץ עם אוכל איכותי, לבלות בהם, כי אפשר גם אחרת
אבי אפרתי מבקר בקאב קם, דור ההמשך של אחת המסעדות הפופולריות ביותר בישראל, בית תאילנדי. האווירה הלילית והאוכל הטוב מספקים את הסחורה, אבל מי שבונה על המצאות קולינריות לא ימצא כאן את מבוקשו
מתכננים נסיעה דרומה בקרוב? אירועי דרום אדום הם הזדמנות מעולה לפרגן ליצרנים מקומיים קטנים ולהצטייד בכל טוב - מקינוחים משגעים, דרך בשרים מעולים ביצור עצמי ועד למבשלת בירה קטנה ואיכותית
נדיר למצוא ארוחת צהריים איטלקית שאפשר לסמן בה וי על תבשילים מספקים, פסטה טרייה, ראשונות מעולות ושירות מתוקתק. מועדון ארוחת הצהריים מגיע ללוקה ולינו
המונה מגלה את המקום החדש של דילקס בדרך ההגנה בת"א, ממש מתחת לאף, מקום עם מאפים טורקיים אותנטיים. הוא מתאהב בשבלול תרד-גבינות מבצק יופקה ומתענג על בורקס מים אגדי
אם גם אתם כמונו, מתכננים את הנסיעה הבאה שלכם לחו"ל לפי המאכלים הכי מגניבים כרגע - הכתבה הבאה היא בשבילכם. ממסעדת אבוקדו באמסטרדם, דרך הגלידות החדשות של בן אנד ג'ריס בארה"ב ועד קרואסון סושי בקליפורניה
אחוזת בית 3 החדשה הצטיירה כמקום הכי מעניין בשטח, אבל ביקור בה סיפק בעיקר אכזבה. הביצוע סובל מהעדר טכניקה, אין יד מיומנת במטבח וזה עוד לפני שדיברנו על כמויות השומן שהיו לא הגיוניות