שערורייה בנמל!
שמח אצל בני הדייג. המסעדה שלו בנמל תל אביב מפוצצת בסועדים ובקופה הרושמת שלו מצלצלים המזומנים. אנחנו מפרגנים. אבל למה האוכל לא מפרגן בחזרה
שמח אצל בני הדייג. המסעדה שלו בנמל תל אביב מפוצצת בסועדים ובקופה הרושמת שלו מצלצלים המזומנים. אנחנו מפרגנים. אבל למה האוכל לא מפרגן בחזרה
החורף מראה את דמדומיו האחרונים. זו ההזדמנות לצאת ולבדוק מה קורה בקולקציית הקיץ של בתי הקפה - גלידריות. הסיציליאנית מהרצליה ותל אביב נראית מוכנה לגמרי לחילופי העונה
בשביל לקבל קידום, הלך גיסר להתחכך בבראסרי עם בברנז'ה. האוכל היה בסדר, אבל ההתנהלות של הבר נרשמה כנקודה החלשה. גיסר כמובן לא יקודם
האחים מנצור התחברו לשורשים המסורתיים והלכו לאכול בפסיפיק הכשרה. למרות נתוני הפתיחה שלהם ושלה, הם גילו שיש לכולם עוד לאן להגיע
גיסר עלה לירושלים כדי להתמודד עם הפחד ישר בעיניים. הפאבים שהוא מצא לא ממש סיפקו את הסחורה. זה היה בדיוק כמו בתל אביב רק הרבה יותר גבוה
הכנפיים לא המריאו, הדיפ סליפ דווקא עורר את החושים, וקיפוד השוקולד התעלה על כולם. עשר דקות אחריו הילדים נכנסו לדיפ סליפ. יש הצלחה גדולה מזו?
מתוך המערבולת הפראית של מים מבעבעים ורותחים, אנחנו עוברים לענן שקט ועדין של אדים מלאכת האידוי. המדריך לטכניקות בישול
קרפצ'יו, מסעדה חדשה על גדות תעלת בלאומילך (אבן גבירול בתל אביב), מציעה מבחר ורסיות מוצלחות ולא יקרות של נתחי הבשר הנאים
בשביל גיסר, הבר פראג הקטנה בתל אביב זה המקום הכי קרוב לאירופה, שהוא יכול להרשות לעצמו להגיע. הוא התנחם בזה שהאווירה הייתה טובה, האוכל טעים ושמכבי הפסידה
סי קפה ברמת החייל אינו משתייך לרשת גדולה לכן ציפינו למצוא בו קצת יחס אישי ומיוחד. יחס אולי מצאנו אבל כל השאר היה רחוק מלהיות מיוחד
מסעדת "טוטו" זכתה להמון חשיפה ויחסי ציבור לאחרונה. האחים מנצור החליטו ללכת ולבדק על מה כל המהומה