קובה, סיפור אהבה
זה נשמע כמעט דמיוני, אבל המשלוח מקובה בר הצליח לרצות את כולם. בתיאבון!
זה נשמע כמעט דמיוני, אבל המשלוח מקובה בר הצליח לרצות את כולם. בתיאבון!
מהחלום ופישרו של פרויד ועד אנתוני בורדיין. עידו באום דגם את תפריט הטאפאס של "אמלי" וחזר מהורהר
הזמר פבלו רוזנברג יתארח היום במטבח של "ביסטרו מיגל" ויבשל מנות בשר דרום אמריקאיות
חמישה שפים מספרים על קריירה קודמת- משוטר ועד זמר אופרה
גיא גיסר עדיין זוכר איך פיספס את פילדלפיה. המשלוח ממסעדת "פילדלפיה", היה למרבה הצער, פספוס גדול לא פחות
אי אפשר בלי מתכון לאוזן המן, ואם כבר מתכון - אז הטוב ביותר. רוני מולה עם הקונדיטור והבעלים של קונדיטוריה עדית
עידו באום נבהל מהפתרון היצירתי של שגב אקפרס למשבר המים, כשנרגע הוא הצליח לשכוח את רמת החי"ל ולהתרגש מהאוכל
אנחנו קטנים עליו. שף שחף שבתאי פותח רשת מסעדות באירופה. הסניף הראשון יפתח בקרוב מאד בפראג
אלי מזרחי השותף של מאיר אדוני ב"כתית" נשאר בכפר רות ומבשל ב"מסיק" מנות מטופלות שמצליחות לחדש
אפילו שירות עצבני במיוחד וצ'יפס מוצף שמן לא הצליחו לגרוע מעסיסיות ההמבורגר של מג'יק בורגר
עידו באום בדק האם "דלאל" בנווה צדק מקיימת ברגע השיא. הוא חזר עם המסקנה שהכל עניין של השתדלות
"המטבח" היא לא תכנית בישול, אלא טירונות לבעלי כושר מוגבל עם מ"כ חסר כריזמה. אודי הירש מתגעגע ליריקות של גורדון רמזי
לפעמים כל מה שצריך זה לרצות משהו והיקום כבר ישיג לכם אותו, ולפעמים פשוט צריך ללכת למקום הנכון. כמו במקרה של הבייקרי
בניגוד לתדמית המלחיצה שלו, שניבטת מהפרומואים ל"המטבח", עזרא קדם דווקא ממליץ לחייך בזמן הבישול
כל מנה מתפריט האביב החדש בקייטרינג של השפית גלי ברמן עושה חשק לעוד. פינגר פוד למביני עניין
חמש שפיות תל אביביות מספרות על החיים בין הסירים
אייל שני ואנשיו חוזרים לבשל אוכל למחשבה וארוחות שהן שירה בחלל חצי סודי ואלגנטי. לרוץ מהר
חומרי הגלם ב"סושי ריפבליק" שבנמל תל אביב מצויינים, אבל במטבח דרוש אוליגרך שיעשה סדר בעניינים
נקודות האור היחידות במשלוח ממסעדת פולו רוסו היו לחם השום ופאי הפקאן