שום, בשר וניקולא צ'אושסקו
צבי טריגר מתגבר על טראומת ילדות ממסעדות רומניות בעזרת האיקרה של חיים נלו ורוטב השום. הו, רוטב השום
צבי טריגר מתגבר על טראומת ילדות ממסעדות רומניות בעזרת האיקרה של חיים נלו ורוטב השום. הו, רוטב השום
עומר מילר, השף של "פודארט" התכוון לכתוב לנו טור על עיר האורות, יצא לו שיר הלל לברווזים. ותתפלאו, אפשר לבשל אותם גם בארץ. יש אפילו מתכונים
ארבעה שפים נוברים בהיסטוריה הקולינרית המשפחתית, וחושפים מתכון שישדרג לכם את הסדר
האוכל ב"קיוטו סלסה" כרגיל לא מאכזב, וביום של משחק כדורסל חשוב, גם האווירה נינוחה. רוני וסרמן שוחה נגד הזרם
הביאנלה לאדריכלות בבת ים מספקת אפשרות לסדנאות עם מיטב השפים, טיפים לבישול ותרומה לילדים
אחרי דיונים על אינטגרציה של מרכיבים ואינפלציה של תוספות נוסחה המסקנה: המשלוח מ-Betapizza סביר, לא יותר ולא פחות
כמי ששותה שבע כוסות של אספרסו ביום ניר צוק הוא המועמד הטבעי להגיש תכנית על קפה, וגם הוא הצליח להרחיב אופקים
כעסקית צהריים במשרד, הארוחה מ-ZINC סבירה בהחלט, אבל לא הרבה יותר מכך. מהירות הגעתו של המשלוחצתוך 16 דקות בלבד- הרשימה יותר
המשלוח מ-Zepra האסייתית היה נקודת שיא חדשה בתולדות המדור: דג אורגני מאודה ורך, אורז מצוין ואפילו אריזה אלגנטית
חומרי גלם איכותיים וטובים חיפו על מנות לא מאד מרגשות ב"דרוקר'ס", העיקר שלראש העיר היה טעים