המונה טועם: חביתת ירק במפגש האקליפטוס
המונית של קובי רובין מגיעה לחורשת האקליפטוס בגן יבנה, שם הוא מוצא מנה מצוינת של חביתת ירק בבגט חם מהתנור עם תוספת צ'יפס, ב-18 שקלים
המונית של קובי רובין מגיעה לחורשת האקליפטוס בגן יבנה, שם הוא מוצא מנה מצוינת של חביתת ירק בבגט חם מהתנור עם תוספת צ'יפס, ב-18 שקלים
קבלו את המסעדה החדשה שעושה הכי הרבה באזז כרגע: מסעדת אריה של השף הצעיר גיא גמזו, שמציעה סגנון קלאסי ומוקפד
דרך ארוכה עבר הקיוסק של עדנה ברמת השרון, שהוקם ב-1958, ועד למסעדה שהיא היום. איזה קצינים אהבו אותה, מה קרה לבלוקים בתקרה ואיך הגיע ביף סטרוגנוף למסעדה פרסית
אבי אפרתי מבקר בזיגל הגדול ביפו, מוצא חלל ואוכל לא מושקעים במפגיע, וסובל מארוחה מאכזבת. אם רק המחיר היה קצת יותר עממי, ייתכן שהאכזבה היתה מהדהדת פחות
תכירו את המקום הכי לוהט בשטח כרגע: אנג סו - מסעדה שמביאה את המטבח הסינגפורי לתל אביב ומגישה אוכל אסייתי צבעוני ומלא טעמים שכמוהו טרם נראה בארץ
מה יותר טבעי מלאכול חומוס בתוך באוטובוס? המונית של קובי רובין מצפינה לפרדס חנה ומגיעה למסקנה החותכת: אם אתה בן 40 פלוס, כדאי שתסתפק במנת ילדים
מה אתם יודעים על הקולינריה בשומרון? נכון שמדובר בחבל ארץ שנוי במחלוקת, אבל זה לא אומר שאין פה התרחשויות מעניינות. שרית סרדס-טרוטינו ביקרה בבתי קפה, חוות ויקבים באזור לא מוכר
הקונדיטורית מיכל בוטון יוצרת קינוחים למסעדות נחשבות. "אני לא צריכה קרדיט", היא אומרת, "אמא לא צריכה קרדיט על הילדים שלה". מדור חדש עם האנשים הסמויים בתעשייה
אבי אפרתי ביקר באנג סו, הסינגפורית החדשה של האחים ירזין בת"א וגילה אוכל סתמי המצטיין במנות מיותרות. המסקנה מצערת: הסועדים האנינים הפסיקו לעניין
במקום לנפנף בפארק ולהזיע על הפחמים, אפשר פשוט לפתוח שולחן בשיפודיה, שתעשה עבורכם את העבודה הקשה. קבלו רשימת שיפודיות מצטיינות מכל רחבי הארץ
הזמן במי ומי כמו קפא מלכת, מתוך אידאולוגיה. כסאות הבר חגגו 40, יש אנשי צוות שעובדים פה מהיום הראשון, והתפריט זהה לחלוטין: הסטייק אותו סטייק והבוואריה האגדית גם
אבי אפרתי מבלה 3 ימים בנצרת, ומוצא עצמו מתפעל מעיר מופלאה, עם הרבה אוכל טוב, בעיקר זה שמציעה מסעדת אל רידא שמיטיבה לחבר בין אורבניות לבלאדי
אפשר לספור על כף יד את מספר המסעדות הטוניסאיות בארץ. קובי רובין, נצר לאמא טוניסאית בעצמו, מגיע עם המונית לאניס התל אביבית, ומתמוגג מקוסקוס אוורירי כנוצה
רגע לפני שהאביב יפנה את מקומו לקיץ הצורב, צאו לסיור קולינרי במבואותיה של ירושלים. תמצאו פה יין, בירה, לחם משובח, חווה אורגנית וגם שני בתי קפה שפועלים מתוך משתלות
שילה, שהיתה בתחילת דרכה מסעדה קטנה, צנועה ומוקפדת, הפכה להיות מסעדה גדולה, המונית ופחות מוקפדת. אבי אפרתי נותן לה צ'אנס שני, אבל מתאכזב
על כביש 443 לכיוון ירושלים, בכניסה למבוא מודיעים, שוכן הבוטקה של משה ושמריהו. המונית של קובי רובין מצאה שם פלאפל ירוק עם פיתות מעולות, ועסקת חבילה משתלמת