מאחורי הקלעים: מאסטר הסושי של הדרום
אלכס ניקולסקי אמנם עלה מרוסיה, אבל מסתמן כהבטחה גדולה דווקא באוכל יפני. הוא פילס את דרכו בעשר אצבעות, קיבל השראה ממאיר אדוני ובועז צאירי אבל בוחר להכין סושי בדרום
אלכס ניקולסקי אמנם עלה מרוסיה, אבל מסתמן כהבטחה גדולה דווקא באוכל יפני. הוא פילס את דרכו בעשר אצבעות, קיבל השראה ממאיר אדוני ובועז צאירי אבל בוחר להכין סושי בדרום
לא המציאו את הגלגל בסבאל'ה הכפר סבאית, אבל בעיר של צחיחות קולינרית, אבי אפרתי מוצא בה פוטנציאל והרבה כוונות טובות. רק מה יהיה עם השם הארכאי והבלתי מזמין הזה, שנתנו למסעדה?
קובי רובין לא מתלהב מהחומוס הידוע ברמלה, שם אוכלים כל הפלצנים. המונית שלו נעצרת ליד החומוסייה של אבו מאהר, ושם הוא אוכל חומוס בחמגשית, על הבגאז', ונהנה עד השמיים
איפה עוד תמצאו פסטליקוס כאלה, שמזכירים טעמים מבית סבתא, אם לא במסעדה של דניאלה לרר? וגם בואיקוס עם סלט קוצ'ה, וקציצות פראסה. קווים לדמותו של מוסד ירושלמי אהוב במיוחד
היא רק בת 24, אבל החלה לאפות עוגות בגיל 8. סאני דרעי הספיקה מאז לעבוד בדלאל, קפה איטליה, סושיאל קלאב ופרונטו, ובשנתיים האחרונות, מחזיקה את התחום בטוטו. "אני חולת סרוויס", היא אומרת
אחרי יותר משנתיים מאז הפתיחה חזר אבי אפרתי לקפה 48 בנחלת בנימין בתל אביב, רק כדי לגלות שהשף, יהונתן בורוביץ', הבשיל והתפתח, והאוכל שלו עשה קפיצה משמעותית קדימה
אין מצב שהמונית של קובי רובין נוסעת ליבנה, ולא נעצרת בדוכן פלאפל טעם החיים על כביש 42. עוד לפני שהוא מגיע לדלפק, שתי הבלונדיניות היעילות שעובדות שם, מכינות לו מעורב ב-20 שקל
היא מנהלת קבוצת אנשי מקצוע מחתרתית בפייסבוק, מלמדת בישול, מייעצת למסעדות ועומדת בראש מקום חדש בכפר סבא. אדר קפלן מור מאמינה שלקולינריה הישראלית אין במה להתבייש
מסעדת טאיזו של השף יובל בן נריה נפתחה לפני כחודשיים וכבר זכתה לאינספור סופרלטיבים. הצצה למטבח של המסעדה הכי עמוסה בתל אביב
התחושה העולה אחרי ארוחה בצפון אברקסס: מדובר במסעדה שכל ייעודה הוא הדפסת כסף. אבי אפרתי מצא מינונים מחפירים ואפס מאמץ - והוא לא מתכוון לשוב
אורן חג'ג', המוכר בכינויו אדון שיפון, מתייחס ללחם הפרימיום שהוא אופה בחרדת קודש. "אני כל כך קשור למוצרים שלי, שלפעמים אני מכין בגטים ולא בא לי למכור אותם"
שפע של כוונות טובות ומאמצים אפשר למצוא ב- ARIA החדשה של השף גיא גמזו, אבל נכון לעכשיו, האוכל פשוט לא פוגע. אבי אפרתי מבקר במסעדה החדשה בנחלת בנימין בת"א
המונית של קובי רובין מגיעה למקום של עבד, בשדרות ירושלים ביפו. בבר הסלטים הוא איתר כוכבת לבנבנה: הכרובית המטוגנת הכי טעימה בעיר
הנה ההזדמנות שלכם להזמין לעצמכם טנא בלחיצת כפתור: בכל רחבי הארץ פועלים משקים אורגניים, שישמחו לשלוח סלים עד הבית, עם מיטב התוצרת, שנקטפה לפני שעות ספורות
אבנר לסקין התחיל כטבח, עבר לאפיית לחם, תחום שבו עבד במקומות שונים בעולם, אבל רוצה מאוד לחזור לבשל. בינתיים, עד שיצליח לפתוח מסעדה משלו, הוא מסתפק בפעילות ענפה בפייסבוק
מינימליסטית, ללא גיבוי מחומרי גלם מהממים או נגיעה של ברק כלשהו במטבח. אבי אפרתי ביקר בעזיזה החדשה בכרם התימנים, לא הצליח להתפעל, והגיע למסקנה שממש לא הכרחי להגיע