עיסקית: הדוניזם אפשרי
אבי אפרתי אוכל עיסקית במול ים היוקרתית בתל אביב ומבין שזהו אחד הדברים הכי מסעירים שאפשר לעשות בתל אביב בצהרי היום
אבי אפרתי אוכל עיסקית במול ים היוקרתית בתל אביב ומבין שזהו אחד הדברים הכי מסעירים שאפשר לעשות בתל אביב בצהרי היום
המונה טועם קבב בפיתה במסעדה פרסית קטנה בתל אביב ונותן שיעור קצר אודות בשר והמלחתו במסעדות בארץ
אבי אפרתי מגיע למזללה, המסעדה החדשה של מאיר אדוני בתל אביבי, ואומר בבטחון רב: זה הולך להיות מקום מצוין
המונה טועם בורקס מהעגלה של יצחק העומדת כבר 15 שנה בפינה בשכונת התקווה. הכירו את הבורקס עם טעם של פעם
מסעדת סומאק במושב גיאה היא בסך הכל ביסטרו צנוע במקום מרוחק. אבי אפרתי אוכל שם ארוחה סבירה ולא ממליץ להגיע במיוחד
המונה טועם סנדביץ' עם חביתה ונקניק סלמי באיזור התעשיה של פתח תקווה ומתלבט איתכם איך נותנים ביס בלחמניית ענק
למי שמתחיל להתגעגע לשבועות יום אחרי החג, הנה המלצות ל-7 מסעדות כשרות וחלביות ברחבי הארץ שיספקו אתכם עד שבועות הבא
במקום שהוא כבר יותר ממוסד כמו הקופי בר בתל אביב, ציפה אבי אפרתי לאוכל מצוין ומעלה. חבל שיש שם עדיין נפילות קטנות
מומחה הגבינות רן בוק בוחר את חמשת גבינות הבוטיק הישראליות המוצלחות ביותר וקורא לכם לצאת ולנסות גבינות חדשות
כדי שלא תבזבזו את כספכם לשווא, נבחרו 5 עוגות הגבינה הטובות ביותר בקונדיטוריות ברחבי הארץ
אבי אפרתי יוצא לאכול במסעדת האחים, ומסיק שעם עוד קצת שיפשוף, היא תהיה אלטרנטיבה לא רעה למסעדות בשר בעיר
בראנץ' היא אולי הארוחה המושלמת. לרגל יום ירושלים נבחרו 5 הבראנצ'ים הכי טובים בעיר, בדיוק למי שלא יודע אם לאכול בוקר או צהריים