קלאסי זה הנועז החדש
למסעדת גריג של עידו פיינר, לשעבר סו-שף במול ים, יש את כל הקלפים להיות מסעדת שף קלאסית מצליחה. עם אוכל טוב ותמחור שפוי היא יכולה להיות הדבר הבא, אם רק תמצא את האיזון בין הקלאסיות הכבדה לאהבת הקהל לגימיקים קלילים
למסעדת גריג של עידו פיינר, לשעבר סו-שף במול ים, יש את כל הקלפים להיות מסעדת שף קלאסית מצליחה. עם אוכל טוב ותמחור שפוי היא יכולה להיות הדבר הבא, אם רק תמצא את האיזון בין הקלאסיות הכבדה לאהבת הקהל לגימיקים קלילים
שום דבר לא הכין את המונה טועם לריח התבלינים שתקף אותו מהסירים המהבילים של ארמונדו ביהוד. את מנת כדורי הבשר ברוטב עם הרבה סלרי שהוא טעם, לא תמצאו בשום מקום אחר ובטח לא במחיר הזה
מסיבת אוכל רחוב בירושלים, רשת ספגטים משנה פנים והמון תפריטי קיץ חדשים. פותחים את השבוע הראשון של הקיץ וכבר נהיה פה לוהט
השבוע המונה טועם הגיע לפרדס חנה, וחזר משם עם ההמלצה הכי חשובה וחד משמעית בהיסטוריה של המדור: המסעדה הקטנה המגישה את תבשיל האלים הצפון-אפריקאי במחיר מגוחך ובכמות נדיבה. המקום פתוח רק לשעות ספורות ביום, או עד שהאוכל נגמר, ולכן מומלץ להתניע כבר עכשיו את הרכב
לאחרונה אנחנו שומעים על עוד ועוד שפים מהמגזר הערבי שפותחים מסעדות עם קריצה איטלקית. האחרונה להצטרף לטרנד היא מסעדתו של השף שאדי בשארה בירכא המציעה מנות איטלקיות עם טוויסט גלילי-ערבי
העיר קריית אונו מקבלת שחקנית חיזוק חדשה ומבטיחה: המסעדה בומביקס מורי השייכת לבעלים של קפה זליק המפורסם. על בניית התפריט המסקרן המבוסס על המטבחים של דרך המשי אחראית לא אחרת מאשר השפית סבינה ולדמן
לעומת מדינות אחרות השוכנות על הים, אבי אפרתי עדיין לא הצליח למצוא מסעדת חוף ראויה שאינה עונה על ההגדרה "מלכודת תיירים". הוא קיווה כי המהפך שביצעה ים 7 יביא את הבשורה, אך לצערו הוא גילה שאינה שונה מאחיותיה לחוף
כמו תמיד, גם אל החומוס של עבד המונה הגיע במקרה. שם הוא מצא ארוחה מלאה ב-23 שקלים הכוללת חומוס יפואי מעולה עם מטען של טחינה משובחת וכדורי פלאפל אמיתיים
לאחר שעבדו יחד במטבחים של אביב משה, החליטו שלושה שפים צעירים כי הגיע הזמן לפרוש כנף ולפתוח מקום משלהם: הכירו את מריפוסה, מסעדת שף הממוקמת במגרשי הגולף של קיסריה, היכן שבעבר שכנה מסעדת סזרינה של השף מאיר אדוני
המסעדה חדשה של עינב אזגורי חושפת את השופוני של מרבית המסעדות בארץ: במקום רעש וצלצולים, הוא מגיש אוכל ראוי, מוקפד ומבוצע לעילא. לא עוד מנות ביסטרו שחוקות, אלא קלאסיקות צרפתיות במחיר שפוי
יש פעמים שהמונית כבר עוצרת מעצמה כשהיא רואה דוכן פלאפל כמו זה של ז'קי באור עקיבא. במיוחד אם בשלט כתוב "הפרסי הלארג'". המונה טועם בדק עד כמה הוא לארג' והחל לבכות מאושר כשכבר לא יכל לספור יותר את כמות הכדורונים הזהובים שנכנסו לו לפיתה
בסוף השבוע הקרוב ייצבעו רחובות תל אביב בכל צבעי הקשת ויחד איתם יגיעו עשרות אלפי תיירים רעבים להכיר ולטעום את העיר. במיוחד לכבוד המאורע וגם סתם לכבוד תחילת עונת התיירות הכנו עבורכם את המדריך לכל המקומות הנכונים לקחת את האורחים
מסעדת מזללה של השף מאיר אדוני נפתחה לפני 5 שנים, ומיד עם פתיחתה זכתה לשבחים וביקורות מהללות. האם הקסם נשאר? אבי אפרתי הגיע לסעוד שם עם ציפיות גבוהות וגילה שבעוד רף המחיר עלה - סטנדרט הביצוע ירד, ובגדול