ברמה של מגיפה
כל כך הרבה מסעדות מתהדרות בתפריט בריאותי, עד שבקרוב יהיה לא נעים לצאת ולהזמין סתם המבורגר. 'אסף ארטיזנל' ו'מסה' ואפילו מסעדת 'הפיל' מצטרפות כעת לרשימה
כל כך הרבה מסעדות מתהדרות בתפריט בריאותי, עד שבקרוב יהיה לא נעים לצאת ולהזמין סתם המבורגר. 'אסף ארטיזנל' ו'מסה' ואפילו מסעדת 'הפיל' מצטרפות כעת לרשימה
בית הקפה הקטנטן "éthan" בולט בכך שאינו חלק מפס הייצור של הרשתות הגדולות. המקום האירופאי הוא גם מעדנייה שמציעה, למשל, עוגות מפתות של הנס ברטלה
רונן דברת-בלוך שב לת"א ופותח את האמא של מסעדות היוקרה. לא, הוא לא מתכוון לעזוב את אילת, לא מפחד לדרוש 100$ לסועד ומאמין ששף טוב יכול לבשל בכמה מסעדות במקביל
אחרי ההצלחה של 'בלאומליך' החליטו יוזמיו לפתוח מקום קישוני נוסף עם דגש על טאפאסים. על התפריט המוצלח של "ארבינקא" חתום השף אייל לביא וקשה ליפול בו על מנה לא טובה
ציונה הרשקוביץ' בשיער אפור וחצאית של מורה, ממשיכה לנצח על מנות ביסטרו טובות וקינוחים משובחים ב"אידלסון 10". החדשות: תפריט מרוענן וטריק עם גריסים
הסניף ההרצלייני החדש של 'אוקינאווה' הכין למנצורים הפתעות. חלקן, כמו אבוקדו טמפורה או קוקטייל ליצ'י וקירסאו, נשמעו חשודות, אך התגלו כמוזרות במובן הטוב והחקרני של המושג קולינריה
לדייגים תמיד יש סיפור חיים מרתק וכך גם סיפורו של באבאי שהיה למסעדן. במסעדתו, באחת הנקודות היפות ביפו, יש מנות דגים ופירות ים מוצלחות בפשטותן, אך על סטייק הטונה כדאי לוותר
אסי דומב והילה נחשון מצטרפים לרשימת הסלבס שנכנסים כשותפים במסעדות ובתי קפה. זה מגוחך אבל הטריק הזה עובד יופי על הקהל. זה לא אומר בהכרח שהמקומות של הסלבס משגשגים
כשהחום או החיים מרדימים ומכבידים, קפה קר יכול לתת טלטלה ולהזניק אתכם לבריכת אנרגיה. המומלצים של תל אביב
המייסדים אמנם טורקים, אבל התפריט תל אביבי והוא כולל סלטים עירניים ופסטות מגוונות - הכירו את "צ'וקו לאטה", גלגולה השני של אידלסון 10
תה אנגלי לוגמים בחרסינה מעוטרת ותה פירות בכוס שקופה. בטי-בר בהדר יוסף מאמינים שלתה מגיע יחס מוקפד ודאגו להצמיד לו חלל מרשים ותפריט הולם
אם אתם עובדים באזור הבורסה בר"ג תוסיפו עוד אופציית צהריים לרשימה. המעדנייה האיטלקית "רונימוטי" מגישה בשעות החמות מנות פסטות ואנטי פסטי מוצלחות
הבראנץ'-שישי ב"לילית" הכשרה חזק בעיקריות וחלש בראשונות, אך הסיבה האמיתית להגיע לשם היא התפריט הרגיל שעושה נפלאות בשווארמה וכולל קינוחים מעולים
האוכל בבטי פורד טעים, אבל הדבר החשוב באמת הוא כלי הפלסטיק ושקית הקרטון, שעזרו להעלים ראיות
קחו את יואב לאיזה דרינק ובקשו ממנו שיספר לכם על פעם. האוכל ב"ארנולד" המחודש טעים, אבל הוא חלק קטן מהחוויה הכללית של מוסד בן 45 שנה, סופר-ביתי שמקדש את אמנות האירוח
המאפייה המוערכת "חטאים מתוקים" בנוה צדק, התרחבה לבית קפה כפרי עם צנצנות זכוכית מפתות, ארוחות צהריים ובוקר שחיתות וכמובן עוגיות
בזמן שתאכלו ב"בוחא" את אחת מארוחות הבוקר החדשות או תחסלו סיגרים ממולאים כבש, תוכלו להשקיף על שוק הכרמל ולהרגיש 100% אותנטים
תפריט היומולדת של "זוזוברה" הוא בעיקר גימיק, אבל בגללו דגדג לנו לברר עם שף אבי קונפורטי מה מאפיין, למשל, את המטבח הקוריאני והוויטנמי ולמה לדעתו הם טרם תפסו כאן
עדית, קונדיטוריה בעלת ארבעים שנות ותק, מגישה עכשיו גם ארוחות בוקר וממשיכה להיאבק על קיומה בעולם שסוגד לחדשנות
"מיט אנד ויין" בהרצליה, השייכת לרשת עולמית, מוכיחה שאם יודעים את העבודה בשר כשר יכול להיות מצוין. אם בקינוחים יוותרו על החיקויים החלביים זה יהיה מושלם
"קלרה", הבר החדש והלוהט בדולפינריום, הוא די מלוקק, די יקר, ומאוכלס בסלבס, וונאביז, ערסים-צפונים וציידות
הרביולי המוצלח של "פביאנה" הוא עדין דק וחלק ולא טובע ברוטב גם כשמגיע במשלוח. על הלביבות אתם מוזמנים לפסוח
במגדל האופרה, בכיכר הטראשית של ת"א, נפתחה מסעדת בנג'מין סיגל בלוק לאס וגאסי ערסי מהודר. האם הקהל שיסתדר עם העיצוב יידע גם להעריך את השף המוכשר?
לא ברור למה הטורטיות והטאקוס לא חדרו אל לבו של הפאסט פוד הישראלי, אבל נראה שלאחרונה צצים כמה מקומות קטנים שהולכים למתג את הטקס-מקס כאוכל רחוב מן המניין
תפריט הערב של "פסטיס" עולה רק 49 ש"ח ומוגש בשעות שבהן אנשים יוצאים מהמשרד. זה באמת דיל טוב אפילו שזה נשמע חשוד
אחרי שבאותו לוקיישן תל אביבי שכנו כבר שתי מסעדות פסטה שכשלו, פרשה "פסטה מיאה" את חסותה על הפינה ופתחה סניף מוצלח המתמחה בפסטות ופירות ים
בלי גורמים עוינים ועם נענע ישר מהאדנית, "אהבה שנייה" בתל-אביב היא אופציית בית קפה מרעננת לשישי בצהריים
בזמן האחרון עדכנו אתכם במקומות המציעים ארוחה מלאה באווירה של מסעדה ובמחיר של מזללה. קבלו רשימה מסודרת של 9 אופציות זולות מומלצות