קארמה טובה כבר יש
הכתובת אידלסון 10 עושה שירות טוב לקפה Choco-latte כי מי שנכנס כבר נשאר. העיצוב חמים וביתי וארוחת הנשנושים היא אופציה לבוקר אחר. שאר המנות יכולות להשתדל פחות ולהתמקד יותר
הכתובת אידלסון 10 עושה שירות טוב לקפה Choco-latte כי מי שנכנס כבר נשאר. העיצוב חמים וביתי וארוחת הנשנושים היא אופציה לבוקר אחר. שאר המנות יכולות להשתדל פחות ולהתמקד יותר
מעקמים לכם את האף כשאתם מתיישבים עם הכלב בבית קפה? לא עוד. רשת 'קפה-קפה' מציעה בסניפיה מתקני שתייה לכלבים מועשרים במי פה, עצמות וצעצועים. טוטו גרר את בעליו לבילוי משותף
יניב טל ושמשון איטח רוצים לעשות לאשדוד מה שלפני עשור עשו להרצליה. מסעדת 'קמפיו' והקונדיטוריה 'לה ליונז' שבבעלותם מביאות את הגורמה לאנשי הפרובניציה
תנינים מחזיקים קיסמים ושבלולים מכבים סיגריות - סטודנטים לעיצוב משנקר מתפרעים בארוחת הערב ומעצבים תכשיטי שולחן באווירה מוזהבת
'מינה טומיי', מגישה פאסט פוד אסייאתי טרי ומגרה בנוסח המזרח והמטבחים המעודכנים של מנהטן ובירות אירופה. האוכל אינו נוטף שומן ומכינים אותו לעיניי הסועדים במטבח פתוח
עפר עין-גל קובע ש"רוני ג'יימס" נכנסת חזק לרשימת ה'טופ 7' של המסעדות בת"א. לשף והבעלים, אילי תומר, אין השכלה קולינרית, אבל הוא אלוף בעשייה וניחן ברגישות טעמים מעוררת השתאות. וואוו
אהילים מארגזי פלסטיק, טאפט ממכלי שמן. הצרפתים שפתחו את בית הקפה החדש בטשרניחובסקי בת"א לא רק ממחזרים יפה, הם גם מצטיינים בביף סטרוגונוף ובפנקוטה למון גראס
משום מה מישהו חשב שהוא יוכל להקים בר שעשוי כולו מקרח (גם הכסאות! והקירות!) ב-40 מעלות. משום מה הוא גם הצליח
ל"צ'ילי", הפיצרייה הלא כשרה מירושלים, יש סניף ברחוב בוגרשוב. הבעלים מקפידים על חומרי איכות ומציעים אופציות מקוריות וטעימות כמו ברוקולי עם בולגרית ושבבי שקדים
ב'פורטופינו' יש אווירה טובה מכאן ועד איטליה. השף דינו נותן שואוו רציני, אבל האוכל לא יותר מבסדר. אם אתם באים בעיקר בשביל הפאן ופחות בשביל שבבי פרמז'ן איטלקיים - בינגו
חלוצת הפיוז'ן הישראלי, מיקה שרון, חוגגת עשור למסעדה שלה ומספרת על ההתחלה, על המעבר ממקום אליטיסטי לקלאסיקה משפחתית ועל הצורך במוסד קולינרי ראוי לשמו בארץ
לצד 1868 הבשרית הכשרה בירושלים, פתח כעת מנחם כץ את הגרסה החלבית. חומרי הגלם סופר איכותיים, אבל המחירים האסטרונומיים מצדיקים תוצאה משובחת יותר
הביקור במסעדה האתיופית חבש גילה שהאוכל המסורתי חריף וחמצמץ. לוקח זמן להתרגל, אבל קשה להפסיק לאכול. ואם אתם רוצים לחוות את הארוחה האתיופית במלואה, אל תגיעו לבד
בוקר מנומנם, ארוחה דשנה או דרינק על הבר 'מארי' בנוה צדק נותנת מענה לכווולם. המנות מוקפדות, אבל ייתכן שהדיירת החדשה בשכונה תצטרך להחליט מה היא רוצה להיות יותר
היא קטנטונת, נמרצת ויש לה ניסיון. השפית אילה ארוך, שפתחה את ביסטרו 'עדנה' בת"א, רק צריכה להתגמש בעניין החמאה והצרפתיות כדי שהמקום יהפוך ללהיט
מה לא אמרו עליו - שהוא צעיר ומבטיח, שהוא חולה סקס ושיש לו פה ג'ורה. הכול אולי נכון, אבל הבראנץ' החדש של אבי ביטון ב'אדורה' מוכיח שוב שיש לו חיך מאלוהים וידיים של זהב
'נויה סושי בר' בסביון שוכנת בתוך לול ענק ולא רוצה להיות תל אביבית למרות שהשף גלגל ב'אונאמי'. האוכלוסייה מגיעה עם כפכפים או רולקס. התפריט, וזו מחמאה, על טהרת הסושי
וודקה מלון, ופל בלגי וליצ'י ג'ינג'ר - כל הטעמים החדשים והמנצחים של הגלידריות המובילות. יש גם גרסאות דיאט שוות
המציאות מטורפת? נסו את קינוחי השפים החדשים: גלידה מגבינה בולגרית וממתק עגבנייה עם קרקר חצילים. זה דווקא הגיוני פוטיפורים מירקות
אחרי שאמנון ליפשיץ בישל במסעדות בארץ והאכיל את קברניטי הבידור באמריקה, התבקש לחלוטין שהבר שלו יהפוך למסעדה. עכשיו הוא מציע גם ברנאץ' סופ"ש מוקפד. האגס-בנדיקט טעים רצח
במסעדת 'לה בוהם' החדשה והרומנטית שבגני יהושע בתל אביב, אוכלים פילה עגל משובח בתוך עיצוב ארט-דקו צרפתי, ליד אגם ברבורים, גן טרופי ודקלים
עמיר אילן, שהיה השף של דיקסי במשך 11 שנה, פותח מסעדה חדשה ומתעד את שלבי הקמתה בבלוג מושקע. יש גם מתכונים והגיגים
מהיכרות של מפיקה ומעצבת פנים בגן של הילדים, נולד ה-בראסרי של יהוד והסביבה. עכשיו מציינים ב"לחם יין" תפריט לילי חדש, אנין ומוזל שייפתה את הבליינים
אחרי עשור של הצלחות, מסעדת הדים סאם נכנסת גם לגזרת הסושי, עם תמחורים שאפתניים. עתידות: הדים סאם ימשיך לשלותתת
השף דינו סרטיראני זנח שושלת מסעדנים איטלקית והגיע לכאן. אחרי 6 שנים כיועץ למסעדות איטלקיות, הוא פותח טרטוריה משלו -"פורטופינו" בהרצליה שבה הוא גם מנגן ושר לאורחים
מסעדת 'פויקה' חוגגת שנתיים ומדגישה שהיא אפריקן סטייק-בר ולא מקום חורפי של קדרות. לרגל היומולדת היא מצ'פרת במתכון של המיתולוגית - עוגת שוקולד בפויקה ומציגה תפריט חדש