המטבח של רמה: אוכל מקומי מזן נדיר
ארוחת הטעימות הנדיבה והאיכותית של המטבח של רמה העניקה לאבי אפרתי חוויה אחרת: אוכל משתלם שמתכתב עם הטבע המקומי, בשרים טובים באמת ובילוי שהוא כולו יציאה מהשגרה
ארוחת הטעימות הנדיבה והאיכותית של המטבח של רמה העניקה לאבי אפרתי חוויה אחרת: אוכל משתלם שמתכתב עם הטבע המקומי, בשרים טובים באמת ובילוי שהוא כולו יציאה מהשגרה
כדורי פלאפל עצומים וזהובים מוצא המונה ברחוב שונצינו בתל אביב אצל ענק הפלאפל, במחיר ללא תחרות של 10 שקלים. והטעם? כמו של פעם
הם הצליחו להראות שאוכל ערבי זה לא רק חומוס צ'יפס וסלט ולמרות המצב הפוליטי להפוך לאימפריה של ממש המונה שלושה סניפים. כיצד הפכה מסעדת אל באבור תוך 17 שנה לנושאת הדגל של המטבח הערבי ולמקום פופולרי בקרב יהודים, ערבים ופוליטיקאים
ענן כבד של דיכאון פוליטי ומלחמתי ירד על חומוסיית אבו מרואן המיתולוגית ביפו וגם הבלאגן סביב חתונת האחיין מחמוד עם בחירת לבו מורל, לא תרם. החומוס לעומת זאת, ממשיך להיות משובח וייחודי
אבי אפרתי מגיע לקופי בר בעקבות שיפוץ ושינוי בתפריט. אם הארוחה הנוכחית אכן משקפת את מצב המטבח, הרי שהשינוי היחיד שם הוא שהאוכל פחות טוב עכשיו
כנאפה במגוון טעמים, פיש אנד צ'יפס מדגי ים טריים, נקניקיות בעבודת יד , טברנה שמייבאת פיתות מיוון ומסעדת אבטליון שממשיכה לפעול לזכרה של דפנה בר ציון - סיור טעימות מהפינות הנסתרות של יפו
קובי רובין התרגש לשמוע על פודיקס, רשת שמוכרת אוכל ביתי ב-20 שקלים, אבל אחרי שטעם מנה ועוד מנה, צפו זכרונות מהאוכל של המטבח הצבאי
שתי צרפתיות שמתגוררות בארץ לא הצליחו למצוא את ההמבורגר החלומי שאכלו בפריז ולכן פתחו את המבורגר 26 גורמה בת"א - שחזור משגע של שחיתות צרפתית
אבי אפרתי מצא במסעדת פופינה המון מאמץ וכוונות טובות, שייצרו אוכל בינוני המתקשה להתרומם. זה אמנם מצביע על שיפור, אבל לא מתכנס לאמירה בשלה ומשכנעת
המונה לא נותן לאזעקות להפריע לו לזלול בהנאה את המעורב של ממן באשקלון. המקום, שלא השתנה משנות ה-70, מגיש את אחת ממנות המעורב הכי טובות בארץ בטעם אסלי של פעם
ט"ו באב מעניק את ההזדמנות המושלמת לנסוע דרומה כדי לצאת לבילוי זוגי במסעדות הכי רומנטיות באשדוד, אשקלון, באר שבע ויישובי הסביבה
הפתעה נעימה מוצא אבי אפרתי במסעדת 8 בכיכר רבין, שמגישה מנות זולות ומושקעות, כאלו שמשיבות את אוכל הרחוב הישראלי ממסעדות היוקרה, אל הרחוב
המונה מנצל את תקופת בין המצרים וקופץ לפיתה השנתית עם החריימה אצל תדמור ומספק הוראות הפעלה מדויקות למקסימום הנאה
הרוטב האדמדם שמתבשל ארוכות על האש ומשודך לכיכר לחם טריה מרכיב את אחת מהמנות הכי אהובות שיש. אז איפה מכינים את השקשוקה הכי טעימה מחוץ לתל אביב? 11 המלצות