געגועים לשמש אחרת
לא ברור אם אלו הזיכרונות המתוקים מדיניץ, הסתיו העומד בפתח או ריבוי ערבי החג, אבל הביקור ב-Soleil הותיר בעיקר תחושה של פספוס
לא ברור אם אלו הזיכרונות המתוקים מדיניץ, הסתיו העומד בפתח או ריבוי ערבי החג, אבל הביקור ב-Soleil הותיר בעיקר תחושה של פספוס
שתי מאפיות חדשות מאששות את הטרנד החדש בעולם הלחמים: הסגנון האירופי-ניו יורקי. בתפריט: קראנץ' פררו רושה וכריך ריקוטה עם תאנים ודבש
יעל עמית נחתה בלונדון כדי ללמוד בישול וכבר עושה ג'וגינג עם אשתו של ג'יימי אוליבר. מחיר הקורסים של ה'קורדון בלו' כמעט וגרם לה להתקף לב, אבל בקרוב גם היא תחבוש כובע לבן
למרות שהכל נעים, נוח ונינוח - משהו באווירה של קפה הלל ביהודה הלוי נותר סטרילי ולא שכונתי. בכל זאת אם אתם לפטופיסטים או זקוקים להפסקה מתודית תוכלו למצוא שם כל מה שתצטרכו
גרסת הביסטרו של 'טשרניחובסקי 6' מעניינת, מאוזנת ומעוררת התפעלות. תפריט הערב (עכשיו ב-20% הנחה) כולל ניצחונות כמו דואט סלמון עם סורבה סלק וסלט פירות ים במשחק טמפרטורות
זה ש"הדירה" בדיזנגוף היא בית קפה למתוסכלים שמחפשים מעון בת"א - אתם כבר יודעים, אבל על הקרואסונים המענגים שלהם ועל השירות המופתי לא בטוח ששמעתם
איתי להט לא מבין למה אהרוני היה צריך ללכלך את הידיים שלו בספרון מתכונים שיווקי ונחות להחריד שכל עניינו הוא פרסומת. והמוזיקה שמקסס בדיסק המצורף? נו, עדיף שיבשל
משום מה, פסטות בשמן זית - קלילות ומתאימות כמו כפפה לימים מיוזעים - לא זוכות פה לפופולריות כמו אלה המתבוססות בשמנת ולא בצדק. צריכים עזרה? רועי ירושלמי עם מנות האליו אוליו השוות
בשדרות מוכת הקאסמים קפה יע"ל הוא לא סתם עוד בית קפה, אלא צורך קיומי ומסגרת טיפולית של עמותת "על"ם" שתומכת בנוער שנפלט ממערכת החינוך. עכשיו יש שם גם חיבור אלחוטי לאינטרנט
רגע לפני שסטפן פרואה-דה-וואה משחיז את הסכין לקראת "קרב סכינים" הערב, תפסנו אותו לשיחה על מגה שפים, על סביח ועל הפסד אחד מתורץ כראוי
יעל עמית, בת 30, עזבה משרה נחשקת במשרד פרסום לטובת לימודי קונדיטוריה ב'קורדון בלו' בלונדון. מדי שבוע היא תכתוב כאן על הלימודים במוסד הנחשב, והפעם איך בכלל קרה כל הטירוף הזה
ב"ללה" בעפולה מצליחים לתמרן בהצלחה בין מנות איכותיות ובין דרישת הקהל המקומי לכמות נאה על הצלחת. לא סתם המקום ראוי להפוך למוקד עלייה לרגל לבני העמק ולמצפינים
חיים כהן מנסה לפענח את שורשי אהבתו לאוכל. המסקנה החותכת: הכל התחיל במטבח של אמא
אפילו שהיא נפתחה רק בסוף הקיץ 'גורדו' בחוף גורדון עם הדק המקסים ותוספת תפוחי האדמה המושלמת - מסמנת שיש תקווה לרצועת החוף התל אביבית
כמעט הכל מדויק ומוצלח באתנחתא, בית קפה של ירושלמים בדיזנגוף. האם זה אומר שכותבת המדור תצליח להתגבר על ההסתייגויות שלה מאנשי הבירה?
אחרי חודש של פעילות כבר די ברור שהבייקרי, בוטיק המאפים והמתוקים של 'הבראסרי', הוא מהפטיסרי הכי מוצלחים בת"א. השוס במחיר המנצח: מיני עוגות תפוז וגזר
אטלייה 'בודגה' מסתמנת כאחותה הקטנה והנגישה של 'מסה'. עיצוב חתיכי, מחירים מתנחמדים ובעלי בית מנוסים. גם האוכל יצירתי, אולי מדי, כי לא כולם אוהבים המון מלח, לימון וקינמון
במשולש הרחובות שאוכלס פעם על ידי דיניץ קם 'סוליי'. המטרה: להדוף את גלי המסחריות בעיר ולהחזיר את השכונתיות האינטימית. הדרך: תפריט פשוט ופעילות חברתית לה ולו
אוכל הוא תרבות. ותרבות כמו פורנו זה דבר מבורך. עומר מילר נזכר מה עשו לו רגלי החזיר שראה פעם בקצבייה בפירנצה ומשחיל בין השורות כמה פינות טעימות ברומא
אולי זה בגלל המיקום מעל הסחי של אלנבי, אולי זה העיצוב שמאפיל על האוכל - אבל משהו ב'בנג'מין סיגל' לא עבד. עכשיו עם שף חדש ולפחות מנה אחת שמסתכלת לעיצוב בעיניים, אולי צפוי שינוי
יש כאלה שנולדו להיות מלצרים. הרוב - כולל ההיא מהביקור ב'אספרוסנט' - ממש לא. גלגול נוסף לפינה המקוללת בפרשימן-סירקין
לרחוב בוגרשוב הצטרף לאחרונה חבר חדש עם שם מוזר - פאב לא בר. הקונספט: שכונתי עם מוזיקה לא בנאלית
לבעלת הבית היו נקיפות מצפון פולניות, אבל 'קיטון' הייתה חייבת לעבור שיפוץ מסיבי. השבוע היא נפתחת מחדש עם התפריט הישן ובר אלכוהולי משופר