מו ומו: ארוחת סטייקים משובחת
כמה נדיר למצוא בארץ מסעדת בשר טובה באמת. אבי אפרתי הדרים לרחובות רק כדי לגלות מקום ששומר על רמה גבוהה של חומרי גלם, ושאפשר להמליץ עליו בלב שלם ובפה מלא
כמה נדיר למצוא בארץ מסעדת בשר טובה באמת. אבי אפרתי הדרים לרחובות רק כדי לגלות מקום ששומר על רמה גבוהה של חומרי גלם, ושאפשר להמליץ עליו בלב שלם ובפה מלא
עשרות פעמים חלפה המונית של קובי רובין על פני העגלה הקטנה והצנועה הזאת, עד שהואיל לשים אליה לב. עכשיו הוא לא מבין איך פספס את הסביח המושלם שמוכרים בה
לרגל עונת הטיולים העפיל אבי אפרתי לנצרת, כדי לבדוק את דיאנא החדשה. המסקנה: ערכת הסלטים שווה התמוגגות מיוחדת ומנות הבשר מספקות תמורה אדירה לכסף
למי שלא מתכנן להשתמש בדרכון בסוכות, מצורפת רשימה של 10 מסעדות מקומיות שמציתות את הדמיון ומרגישות כמו קפיצה קטנה לחו"ל
קובי רובין מחליף את המונית בדיווש מאומץ על אופניים, ומגיע עד חומוס בן סירא, שעליו שמע רבות. מה רבה היתה אכזבתו כשקיבל מנה יקרה מדי בתוך מרקייה זעירה מדי
חדר אוכל כבר לא לבד במתחם מוזיאון תל אביב. אבי אפרתי ביקר בפאסטל החדשה וסבור שהיא לוקיישן ראוי לדרינק ונשנוש. האוכל? תקין, לא רע, אך פונה למכנה משותף רחב מדי
דווקא בשיא החום חושק נהג המונית קובי רובין בצ'ולנט לוהט בבני ברק. נשמע כמו מתכון בטוח להתאבדות, אבל חכו עד שתשמעו כמה הוא שילם על זה
למרות שינויים קוסמטיים קלים, התפריט במסעדת הדגים הוותיקה בתל אביב, כמעט לא השתנה מיום הפתיחה. הבעלים, גדי שפי, שמכר אותה לפני שנתיים, עדיין אוכל פה
הבאזז שעוררה טאיזו, האכזבה בפופינה וב-Aria, הלוקיישן המקסים של אל באבור ים, ועוד ציוני דרך שהתהוו השנה בקולינריה המקומית. אבי אפרתי מסכם את תשע"ג ומסיים במשאלה