"לפתוח מסעדה זה להיות משוגע"
ההשקעה, השותפים, גיוס ההון ובירוקרטיה עירונית אינסופית. חיים כהן, אבי ביטון ויזמים צעירים מספרים על כל הדברים שצריך לדעת לפני שפותחים מסעדה בגיל צעיר
ההשקעה, השותפים, גיוס ההון ובירוקרטיה עירונית אינסופית. חיים כהן, אבי ביטון ויזמים צעירים מספרים על כל הדברים שצריך לדעת לפני שפותחים מסעדה בגיל צעיר
השבוע נפתח בר מסעדה חדש בשם אונזה בשוק הפשפשים. בתפריט: אוכל משודרג מבית מדרשו של השף יוסי שטרית, קוקטייילים ואווירה סקסית
עם חזרתה של מאסטר שף לעונה חדשה חולקים השופטים חוויות על אכילה נון סטופ במשך 18 שעות, השהות הממושכת יחד, מה עושים כשטועמים מנה לא טובה ועל מזווה אחד חלומי במיוחד
שוק איכרים בככר רבין, אוכל רחוב עם טוויסט, המטבח הסיני ובישול בריא. השפים והמסעדנים מספרים על המגמות שהיו רוצים לראות במסעדות בארץ בשנת 2014