עומר מילר יורה לכל הכיוונים
השף עומר מילר לא נח על זרי הדפנה. השבוע הוא חתם על בניית תפריט לקייטרינג חדש ועל הפרק גם תכניות לפתוח מסעדה בניו יורק
השף עומר מילר לא נח על זרי הדפנה. השבוע הוא חתם על בניית תפריט לקייטרינג חדש ועל הפרק גם תכניות לפתוח מסעדה בניו יורק
השף לירן גרודה המוכר ממשחקי השף, זונח את המולקולרי לטובת מסעדה איטלקית חדשה בתל אביב: "החלטתי לעשות מסעדה יותר קז'ואל שמתאימה לכולם"
רפי כהן, עורך אורח בוואלה! אוכל, שלח את חברו ארז קומרובסקי לכתוב על ירק אהוב. קומרובסקי בחר בקולורבי ומעניק מתכונים קלים במיוחד ומלאי טעם
שנה אחרי הנתק בין וואלה! אוכל לאבי קונפורטי נפגשנו עם השף לשיחה על הקולינריה המקומית בה הוא מנסה להסביר למה הבנתם את התמחור במסעדת טופולופומפו בצורה לא נכונה
בחודשים האחרונים עזבו לא מעט סו שפים ושפים בפועל את המטבחים של מסעדות בכירות. האם מדובר בתופעה ומה הסוד של השף הבכיר שמצליח לשמור על הטבחים שלו?