לתפוס את פריז בפיתה
לרגל פתיחת המזנון בפריז, אייל שני מדבר על הכל - הקהל הצרפתי, העגבניות הכי מופלאות וההסתבכויות האחרונות, ומצהיר: "אנחנו לא בעסקי האוכל. אנחנו בעסקי הקסמים"
לרגל פתיחת המזנון בפריז, אייל שני מדבר על הכל - הקהל הצרפתי, העגבניות הכי מופלאות וההסתבכויות האחרונות, ומצהיר: "אנחנו לא בעסקי האוכל. אנחנו בעסקי הקסמים"
זוכה מאסטר שף תום פרנץ מוציא לאור ספר בישול חדש בגרמניה שמעניק לגרמנים הצצה מעמיקה לנבכי המטבח הישראלי
השבוע חלפה שנה למותו של איש האוכל שאול אברון. מיכל אנסקי, חיים כהן, אהרוני ועוד דמויות מהקולינריה המקומית מעלים זכרונות