פותחים שולחן ישראלי: מסבחה מושלמת
תענוג לאכול את המנה הזאת בכל שעה ביום אבי ביטון מנגב מסבחה בשר טלה עם גרגירי חומוס וטחינה. אל תשכחו לצרף לחגיגה פיתה טריה
תענוג לאכול את המנה הזאת בכל שעה ביום אבי ביטון מנגב מסבחה בשר טלה עם גרגירי חומוס וטחינה. אל תשכחו לצרף לחגיגה פיתה טריה
כשסועדים מחזירים מנה הוא לא ישן בלילה, כשמחמיאים לו על האוכל הוא בטוח שעובדים עליו וכשהוא מתראיין הוא מפחד מה יחשבו השפים הגדולים. ראיון עם חמודי עוקלה, השף התפעולי של מסעדת מגדלנה
אחרי הודעתו של מושיק רוט על עזיבתו את מסעדת טוטו, פירסם הבוקר ירון שלו את ההודעה הרשמית באינטסגרם על כך שהוא מגייס עובדים לטוטו
השף יונתן רושפלד חגג יום הולדת חמש לטאפאס אחד העם בתל אביב עם מנות מיוחדות ותפריט חדש. החברים ממאסטר שף חיים כהן ואייל שני באו לבשל ולפרגן
השמועות בשבועות האחרונים קיבלו אישוש הבוקר כשהשף מושיק רוט הודיע שהוא עוזב את טוטו. גורם מטעמו של ירון שלו נמצא במו"מ להחזיר את השף למסעדה