פותחים שולחן ישראלי: מאפה פילו סביח
אין ישראלי שלא אוהב סביח בפיתה וכאן אבי ביטון אופה גירסה בריאה יותר ואופה עם מילוי תפוחי האדמה, הביצה והחצילים לבצק פילו
אין ישראלי שלא אוהב סביח בפיתה וכאן אבי ביטון אופה גירסה בריאה יותר ואופה עם מילוי תפוחי האדמה, הביצה והחצילים לבצק פילו
השף ניר צוק פותח את מזללת הגארדן בדיזנגוף סנטר, שמציעה שלל סוגי צ'יפס, המבורגרים ועוף אורגני בגריל
לראשונה התארח במסעדה ישראלית שף עם 3 כוכבי מישלן. רשמים מביקורו של השף ג'ראלד פסאדה במסעדת מול ים ועל ההבדלים שבין המטבח הצרפתי לישראלי
לאחר שניצח מחלה קשה, עבר השף-קונדיטור גולן סגל לאורך השנים בכל נקודות הציון החשובות במטבח הישראלי והגיש בהן את מיטב קינוחי הגורמה - ממסעדת קרן המיתולוגית דרך לחם ארז ועד צפרה וטופולופומפו
הרבה שפים מדברים על זה, מעטים מצליחים להמחיש את זה על הצלחת. הילה לידרמן, שפית-קונדיטורית-אמנית ובלוגרית בחרה דרך מקורית לחבר בין אמנות, אוכל וביונסה
אחרי שנים שבהם התרחק ממטבחי המסעדות, ישראל אהרוני חוזר ובגדול עם ראמן בר חדש שיפתח בקרוב במתחם שרונה מרקט בת"א
צלם האוכל אסף רונן חגג עשור לסטודיו שלו, והחליט לקחת 12 שפים, וללמד אותם איך לצלם מנה כמו שצריך. אז מה למדו צחי בוקששתר ומאיר אדוני?